Home Rukomet Premijer HMRL NAJAVA | Poreč-Varaždin 1930 | Dinko Đanković: Dosad nismo nikoga podcijenili pa...

NAJAVA | Poreč-Varaždin 1930 | Dinko Đanković: Dosad nismo nikoga podcijenili pa nećemo ni njih

FOTO: KAPortal

Maestralnim nizom od pet pobjeda Porečani su stigli na drugu poziciju na ljestvici te nakon 11 kola gotovo da se mogu smatrati članom Lige za prvaka. 

POREČ – VARAŽDIN 1930 (subota, 19:00)

Porečanima sada u Veli Jože dolazi momčad koja je po svemu sudeći u najlošijoj formi od svih premijerligaških, s izuzetkom već prežaljene Gorice. Varaždinci nisu pronašli “sastojak” koji im nedostaje da izgledaju kao ozbiljna momčad, ali protiv mlađahnog Zameta su prošlog tjedna upisali zlata vrijedne bodove.

Ne razmišljaju previše Porečani o njima, a trener Dinko Đanković objašnjava sjajnu formu na sljedeći način: “Posljednji put kad smo se čuli, mi smo bili u nekom lošijem razdoblju i sjećam se da sam rekao da treba vidjeti kakvi ćemo biti kad se kompletiramo. Sad smo svi i to se odmah vidi na rezultatima.”

Karlovački strateg svjestan je problema u njegovom kadru: “Znamo da nemamo širinu rotacije i s tim se nosimo najbolje kako znamo. Nemamo širinu Dubrave ili Rudan Labina koji daleko više rotiraju, ali imamo kvalitetu, kad smo kompletni, sposobni smo svakoga pobijediti.”

Varaždince bi se lako podcijenilo, obzirom na to kako igraju u posljednje vrijeme, ali Đanković to ‘reže’ u korijenu: “Dosad nismo nikoga podcijenili, pa sam siguran da nećemo ni njih. Ne zamaramo se pretjerano njima, iako smo ih gledali, a siguran sam da do bodova možemo samo ako damo svoj maksimum.”


PREMIJER HMRL – 12. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2616″]

PREMIJER HMRL – LJESTVICA

[jsStandings id =”32782″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]