Home Nogomet Treća ŽNL Istra Poslastica u Vodnjanu gdje kod Peroja gostuju Marčanci

Poslastica u Vodnjanu gdje kod Peroja gostuju Marčanci

SHARE

Nakon prošloga kola i poraza Raše 1938 od Galižane na svom terenu na samome su vrhu ostali Peroj i Marčana. Obje su momčadi do ovoga trenutka pokazali ponajviše i sa razlogom su tu gdje jesu.

Perojci su tri od šest susreta riješavali u samoj završnici, u zoni “Cesarini”, pa je tako bilo i ove nedjelje protiv Valdebeka. Ta činjenica pokazatelj je i njihove kvalitete ali i koncentracije do samoga kraja utakmice i stoga su tu gdje jesu.

Nenad Kaić, igrač Peroja donosi nam svoje viđenje i najavu derbija kola. “Protiv Marčane nitko ne očekuje laku utakmicu. Marčanci su jači no što su bili lani, doveli su trojicu igrača koji su dugo vremena igrali i Prvu županijsku ligu, a imaju i novog trenera i odmah se vidi rezultat.

Mi smo ekipa koja uživa u nogometu ove godine, želimo igrati maksimalno svaku utakmicu, borimo se svaku minutu utakmice i želimo pobijediti za svoj klub i vjerujem da ćemo i u nedjelju uspjeti u tome. Nama dajem prednost zbog domaćeg terena i publike koja nas u velikom broju prati”. – optimističan je Nenad.

Marčanci pak, s druge strane, sve protivnike do sada riješavali su sa velikom razlikom. Jedina utakmica u kojoj nisu postigli gol, a nisu ga ni primili je ona protiv Raše 1938. Stoga, i Marčanci su sa razlogom tu gdje jesu.

Arian Agaj, krilna napast Marčane, u najkraćim nam je mogućim crtama dao do znanja da i kod Peroja idu po puni plijen: “Očekujemo tešku utakmicu protiv dobre ekipe predvođene Četkovićem, no mi smo iz tjedna u tjedna sve bolji i bolji i idemo po bodove u Vodnjan”. – više je nego jasan Agaj.