Home Rukomet Prva HRL Jug NAJAVA PRVA HRL JUG – 22. KOLO | Lovrinović: Vjerovao sam da...

NAJAVA PRVA HRL JUG – 22. KOLO | Lovrinović: Vjerovao sam da možemo postati prvaci

Buzećani već nekoliko kola igraju bezbrižno, jer su ostanak osigurali davno, a Mladi Rudar nakon pobjede u Kaštelima sada na rasporedu ima samo feštu. Doduše, oba kluba još moraju odraditi posljednje kolo, ali teško je svima sada misliti na rukomet. Naime, treneru Buzeta Mariju Sirotiću dogodila se smrt u obitelji, pa Buzećani sigurno samo čekaju da odrade tu posljednju utakmicu i stave točku na ovu sezonu.

S druge strane, Labinjani vjerojatno malo razmišljaju o Dubrovniku, kad im je uprava nakon toga pripremila veliku feštu u dvorani, a očekuje se i četveroznamenkasti broj gledatelja na tribinama.

Trener Ilija Lovrinović kaže: “Hvala na čestitkama, vjerovao sam da ovo možemo napraviti, iako bi bilo glupo od mene reći da sam bio siguran. Vjerovali smo u ono što smo radili, i to nam se vratilo na najbolji mogući način.”

Upitali smo trenera Mladog Rudara, što je presudilo: “Mislim da je presudilo to što smo postali momčad. Svi, od prvog do zadnjeg, igrali pet ili 60 minuta, počeli smo puhati u isti rog i svi smo bili podređeni tome.”

Sada slijedi Dubrovnik, kako motivirati dečke kad je sve gotovo: “Mislim da će taj posao za mene kao trenera odraditi publika. Puna dvorana je motiv sam po sebi, a dvije godine čini mi se da nismo izgubili prvenstvenu utakmicu. Normalno je da želimo to nastaviti, a dečki su pravi, sami će shvatiti da treba ozbiljno pristupiti Dubrovniku.”

Utakmica se igra u subotu u 20:00 sati u labinskoj dvorani SC Franko Mileta, a u isto vrijeme će Buzećani odmjeriti snage u svojoj dvorani sa Splitom.


PRVA HRL JUG – 22. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1495″]

PRVA HRL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”24632″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

Previous articleČETVRTA NL NS RIJEKA – 26. KOLO | Na vrhu sve jasno, na dnu kreće apsolutna ludnica
Next articleBoćari Istre Poreč u subotu dočekuju talijanski Gaglianico bez brzinca Mardešića