Home Nogomet Kup Hrvatske NAJAVA | Radnik Križevci-Rovinj | Alen Jurić: Boli me briga što nas...

NAJAVA | Radnik Križevci-Rovinj | Alen Jurić: Boli me briga što nas ima malo, idemo pokušati pobijediti

SHARE

Nogometaši Rovinja sutra od 16 sati gostuju u Križevcima kod tamošnjeg četvrtoligaša Radnika. Nažalost, ponovno se pokazalo da mnogo toga u Kupu Hrvatske ovisi o ždrijebu, pa nakon što je gotovo polovičan na gostovanje otišao Rudar, još i više idu Kanarinci.

Naime, Alen Jurić za sutra ne može računati na Batelića, Hoxhu, Matića, Kazalca, Vidana i Stojanova pa bi na put trebalo krenuti samo 13 osoba, od čega 12 raspoloživih igrača, jer se Karlo Karlović ozlijedio na večerašnjem treningu.

Za utakmicu će konkurirati Starčić, Magdić, Rojnić, Butući, Kajtazi, Rudela, Paulinić, Karlović M., Matošević, Krajcar, Prgić i Ban. Shodno tome, Jurić je oprezan u najavama, ali ne djeluje nimalo obeshrabreno:

„Boli me briga što nas ima malo, mi idemo pokušati pobijediti. Ne znamo gotovo ništa o protivniku, ali gledamo sebe, idemo se pokušati pokazati u što boljem svijetlu i pokušati proći u naredno kolo“, rekao je trener Rovinježa. Kanarinci na put kreću u 9 sati ujutro, a ručak ih čeka u Ravnoj Gori nakon čega nastavljaju za Križevce gdje će i večerati nakon utakmice pa krenuti za Istru.

Radnik Križevci dočekati će ih u pozitivnom ozračju jer su u subotu u Četvrtoj NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica remizirali u gostima kod Čazme, bilo je 1:1, a prije susreta je njihov najopasniji napadač Franjo Jaković dobio pehar za najboljeg strijelca u protekloj sezoni te lige. Taj 20-godišnjak je sigurno najveća prijetnja oslabljenoj, ali hrabroj momčadi Rovinja.