Home Nogomet Istra 1961 NAJAVA | Rudeš-Istra 1961 | Potvrditi mjesto u kvalifikacijama

NAJAVA | Rudeš-Istra 1961 | Potvrditi mjesto u kvalifikacijama

Istra 1961 sutra, s početkom u 18 sati, igra prvenstveni susret s Rudešom. Zagrebački klub ima deset bodova manje od Puljana i malo nade, ali je ipak u maloj boljoj formi.

Da se razumijemo, to i dalje nije dobra forma, jer Rudeš je osvojio tek tri boda u proteklih pet susreta, ali i to je dva više od pulskog prvoligaša. Također, Rudeš je u tom periodu postigao šest pogodaka, a Istra 1961 samo jedan.

Da bi stvar bila gora, i statistika je na strani Rudeša koji je u tri dosadašnja međusobna susreta u Zagrebu slavio dvaput, dok je Istra 1961 pobijedila samo ove godine, pod Curro Torresom 0:3.

No, Cvitanović sad ima znatno drugačiju momčad, a kvalitete u koju se mnogi kunu nema baš napretek. Međutim, sve osim poraza značilo bi da je Rudeš praktički ispao, a da se Istra 1961 još uvijek može i nadati izbjegavanju kvalifikacija.

U slučaju poraza Rudeš ima sedam bodova manjka i nešto lakši raspored. Nadajmo se da presudno neće biti posljednje kolo, kad nogometaši Tomislava Ivkovića dolaze u Pulu 25. svibnja.


PRVA HNL – 27. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2353″]

PRVA HNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”31346″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

PRVA HNL – 28. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2354″]