Home Nogomet Treća ŽNL Istra NAJAVA | TREĆA ŽNL – JUG | 17. kolo: Svatko od vodeće...

NAJAVA | TREĆA ŽNL – JUG | 17. kolo: Svatko od vodeće četvorke ima svoju matematiku

Uroš Radonjić, vratar Valdebeka

Stotinu i osamdeset minuta ostalo je do konačnog rješenja ovogodišnje zavrzlame u najnižem nogometnom razredu u našoj županiji. Stotinu osamdeset minuta do trenutka raspleta, a četiri momčadi još uvijek imaju prigodu osvojiti ovogodišnju titulu. No, teško je vjerovati kako će Perojci koji imaju dva koraka odmaka pred Valdebekom ovu priliku propustiti.

Njima u subotu na megdan stižu Barbanci koji dolaze oslabljeni za dva Kalčića, Andia i Maura koji su “pocvenili” prošlo kolo, pa je i to razlog zašto bismo na Peroj ovoga vikenda stavili kvotu ne višu od 1,20. Momčad Saše Rudana je izraziti favorit, a tu ulogu su ove godine u više navrata i dokazali.

Njihov eventualni kiks čeka Valdebek koji im je najbliži. No, ni oni nemaju lagani zadatak. Na Drosinu stiže društvo s Bimbiane koje također ima svoje planove za završnicu prvenstvenog natjecanja. Naime, vrlo je upitno kako će se sljedeće godine popuniti viši rangovi natjecanja pa je važno okončati ovu sezonu što više plasiran na ljestvici. A za prestići Valdebek, Valbandonu treba pobjeda.

Cement i Raša 1938 pod Nadoli će odigrati općinski derbi što garantira zasigurno veoma uzbudljiv susret, posebice ako uzmemo u obzir da je i Raša 1938 u istoj situaciji kao i Valbandon, dok će ostala dva susreta biti odigrana čisto za prestiž.

Ni jedni ni drugi, a ni treći i četvrti ne mogu ni poziciju gore ni dolje, pa nas zato očekuje vrlo vjerojatno susreti sa pregršt golova u dvobojima Galižane i Poleta, te Šišana i Manjadvorci. Razbibriga za kraj tjedna!


Previous articleErste plava liga u Puli i Rijeci odgađa se zbog vremenske prognoze, poznati i novi termini
Next articleNAJAVA | II ŽNL – 23. kolo | Nisu sve utakmice jednake važnosti, ali još uvijek ne znamo tko ispada iz lige