Home Nogomet Treća ŽNL Istra NAJAVA | TREĆA ŽNL – JUG | 18. kolo: Sve utakmice služe...

NAJAVA | TREĆA ŽNL – JUG | 18. kolo: Sve utakmice služe isključivo za opuštanje i zabavu

Stigli smo i do kraja još jedna natjecateljske sezone u najnižem županijskom nogometnom rangu, u trećeligaškom natjecanju na jugu. Mislim da svi možemo biti zadovoljni i prikazanim nogometom, ali i samom borbom za naslov prvaka, borbom koja je okončana prošlo kolo u kojoj je Peroj zasluženo osvojio naslov prvaka.

Za rezime same lige ima dovoljno vremena, pa ćemo to obaviti početkom mjeseca lipnja, a sada, odnosno u nedjelju, sve što vam možemo poželjeti je da uživate u dobrom nogometu, nogometu lišenom bilo kakvih motiva, osim naravno onih internih koje ima svaka momčad.

Nadamo se i dobrom nogometu i mirnim utakmicama, pa samo na kraju napomenimo kako će Peroj svoju titulu proslaviti u Valbandonu koji će sigurno sa svoje strane napraviti sve da sezonu okonča kao viceprvak, obzirom da je Valdebek na zahtjevnom gostovanju kod Raše 1938.

Barbanci se žele “osvetiti” Šišanu za poraz kojega su od njih doživjeli jesenas, dok će Polet i Cement zajednički proslaviti jednu realno uspješnu godinu stabilizacije oba kluba. U Kujići će, baš za pravi gušt svoja “koplja” ukrstiti Manjadvorci i Galižana.


Previous articleI ovog ljeta održava se Ljetni kamp “Kovarići” – krenule su prijave!
Next articleLeo Bernaz u paru s Marom Markovanović postao viceprvak Hrvatske!