Home ISTRA Ostali sportovi NAJAVA | TREĆA ŽNL SJEVER – 14. kolo | Ovakva liga ide...

NAJAVA | TREĆA ŽNL SJEVER – 14. kolo | Ovakva liga ide u ropotarnicu povijesti, ali tko će u viši rang?

Ove nedjelje, 21. svibnja 2023. godine, igra se posljednje kolo u sezoni Treće ŽNL Sjever, a i sama ovakva liga odlazi u povijest. Neke se stvari moraju promijeniti, i sada je liga sa osam klubova imala malo smisla, a 14 kola je jednostavno premalo za ozbiljno sezonsko natjecanje te ukoliko se obistine najave kako neki klubovi neće u novu sezonu, tada je jasno kako se spremaju promjene.

Sve se utakmice igraju od 17:30, a prvakom mogu postati samo dva kluba. Momjan 1947 ne ovisi o sebi, ali prvak može na svom Brecu postati, ukoliko pobijedi Marušiće, koji realno i nisu na njihovoj razini ove sezone, o čemu svjedoči i ljestvica.

Dinamo iz Svete Marije na Krasu je samo naizgled na pragu titule. Istina, treba im samo bod, ali igraju protiv Babići 1947, kluba koji je u ovoj sezoni napravio iskorak te su prvi pratitelji vodećeg dvojca.

Sigurno će biti zanimljivo jer domaćinu nedostaje i Bojan Zlatar, ali ipak je dojam kako je Dinamo blagi favorit. Susreti u Juricanima i u Umagu trebali bi biti ugodna rekreacija za sve sudionike.


Previous articleJAVNA ISPRIKA | Portal IstraSport se ispričava sucu Dizdareviću i svim sportašima u borilačkim sportovima
Next articleI ovog ljeta održava se Ljetni kamp “Kovarići” – krenule su prijave!