Home Nogomet Treća HNL Zapad NAJAVA | Uljanik-Novigrad | Tomić: “Dosad smo odradili plan, a u Puli...

NAJAVA | Uljanik-Novigrad | Tomić: “Dosad smo odradili plan, a u Puli očekujem tešku utakmicu”

Sutra se, s početkom u 15 sati, na pulskom stadionu igra još jedan istarski derbi. Kod Brodograditelju stižu Novigrađani. Teško je reći tko je u boljoj formi jer su gosti usporili „galop“ lidera, a onda mirno porazili Naprijed, dok su Puljani lagano slavili protiv Cresa, a onda iznenadili „peticom“ u Poreču.

Uljanik susret sigurno dočekuje pun samopouzdanja i spreman novim trobodom nastaviti put prema vrhu, a gosti bi vjerojatno trebali nastupiti bez iskusnog Admira Malkića čiji je nastup krajnje neizvjestan.

Novigrađani iza sebe imaju pozitivnih 20 dana: „Otprilike je to bio plan, da ne izgubimo prvo kolo protiv snažne Crikvenice, a onda da pobijedimo Naprijeda na našem terenu. Rekao bih solidan rezultat, koji nam daje mir pred nastavak prvenstva“, rekao je na početku trener Novigrada Zoran Tomić.

Brojnost je bila problem u pripremnom periodu, a otprilike tako se i nastavlja na sjeverozapadu Hrvatske: „I dalje nas je malo, ali radimo dobro, mogu reći da momčad napreduje. Uljanikovce dobro poznajemo, pobijedili su nas u Novigradu prije mjesec dana u prijateljskom okršaju 4:2, ali bez obzira na to, očekujem tvrdu utakmicu. I s bodom bih bio zadovoljan“, iskren je Tomić.

Utakmicu sudi Riječanin Marin Rožman, a pomagat će mu Ivan Jakovac i Igor Bahun, također iz grada na Rječini. Ivan Šantić s Kastva je četvrti sudac, a Domagoj Ćužić iz Rijeke je delegat susreta.


TREĆA HNL ZAPAD
[jsMatchDayStat season_id=”56670″ matchday_id =”5429″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″][jsStandings id =”56669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]

Previous articleRukometaši Rudara opet prisiljeni odgađati utakmice
Next articleLIVE – UŽIVO | Krenule utakmice, u Labinu gol nakon deset sekundi!