Home Nogomet Treća HNL Zapad NAJAVA | Vinogradar-Rudar | Čupić: Moramo biti odlučni i opasni

NAJAVA | Vinogradar-Rudar | Čupić: Moramo biti odlučni i opasni

Nominalno najteža utakmica čeka Rudare ove nedjelje. Naime, Vinogradar je i prije prvenstva istaknuo kako želi u drugu ligu, a na pripremnim utakmicama “razbili” su nekoliko članova Druge HNL.

Sada su treći, ali ni Opatija ni Krk nisu im pobjegli, štoviše, momčad Stjepana Gomerca “puše” im za vratom. Marko Bjelanović, Igor Prijić, Ivan Miličević, Matej Ivkovčić, Filip Šćrbec i ostali garant su kvalitete, a priključio im se i mladi Jakov Medić, dojučerašnji član Istre 1961.

“Jako čudna, ali i zanimljiva utakmica u srijedu. Pohvaljujem moje dečke jer smo igrali strpljivo i organizirano, baš kako smo i pripremili utakmicu. Mi nismo najbolje reagirali u prvom dijelu, tu nam je HAŠK mogao stvoriti probleme, ali nije pa smo u drugom dijelu zaigrali znatno bolje i upisali nekoliko promašaja koje je teško razumjeti. Na kraju sam bio zadovoljan da nismo još i kažnjeni za te promašaje.”

Za nedjelju neće biti kapetana Igora Juričića, ali Čupić poručuje: “Vinogradar je možda i najbolja momčad prvenstva, ali mi idemo po pozitivan rezultat. To bi za nas bio i remi, ali ako budemo tražili bod, teško ćemo do njega. Moramo biti odlučni i opasni, ako želimo ostati neporaženi.”

RUDAR | 4-3-3 | Pavlić – Škopac, Načinović, Kurtić, Makić – Maksenčuk, Marić, Šurković – Ivanovi, Macan, Jokić


TREĆA HNL ZAPAD – 8.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”936″]

TREĆA HNL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”15688″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

TREĆA HNL ZAPAD – 9.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”937″]