Home Nogomet Treća HNL Zapad NAJAVA | Zagreb-Rudar | Škopac: Opuštanje ne dolazi u obzir

NAJAVA | Zagreb-Rudar | Škopac: Opuštanje ne dolazi u obzir

Carlo Škopac u dresu sada već bivšeg kluba Rudara

U Labinu „cvjetaju“ ruže. Nakon uvodnog i neugodnog poraza od Zagorca, zaredali su s dvije pobjede u istarskim derbijima i već sada su u gornjem dijelu ljestvice.

Momčad izgleda homogeno, a ukoliko se Juričić uspije oporaviti do kraja, protiv Zagrebaša trener Čupić mogao bi imati sve raspoložive snage. Čak i Carla Škopca, desnog bočnog koji je protiv Jadrana lakše ozlijeđen:

„Protiv Jadrana smo igrali odlično, baš kako smo se i dogovorili. Bar su mi tako rekli, drugo poluvrijeme nisam gledao jer sam bio na hitnoj“, rekao je uz osmijeh Škopac koji je u jednom zračnom duelu sa Tikasom dobio tri šava.

Nekad junior Istre 1961, danas Rapčanin koji brani boje matičnog kluba, nastavlja: „Glava je bolje. Imam šavove pa ne mogu još reći da li ću biti spreman za Zagreb, ali i ako me nema, snaći ćemo se, imamo široki kadar. Moglo je biti i gore, izgleda da nije loše što sam tvrdoglav, u svakom smislu“, nastavlja „šaljivdžija“ razbijene glave, pa završava u nešto ozbiljnijem tonu:

„Atmosfera u momčadi je odlična, pravi smo kolektiv. Prva utakmica nije završila kako smo priželjkivali, ali smo pokazali karakter i vratili se na pravi put. Bez obzira na to, protiv Zagreba očekujem tešku utakmicu. Opuštanje ne dolazi u obzir te se nadam da ćemo se vratiti sa bodovima.“

O Zagrebu ne treba previše. Bivši prvak države preživljava teške trenutke, ali i dalje ima kadar vrijedan poštovanja. Momčad koja uz onakvu dominaciju porazi snažni Maksimir sa 3:0 mora se respektirati, a to znaju Rudari i bez da pogledaju sastav u kojem se ističu fažanski vratar Igor Lovrić te Josip Jurendić, lani član prvoligaškog Splita.

RUDAR | 4-2-3-1 | Pavlić – Škopac, Načinović, Kurtić, Makić – Marić, Šurković – Ivanović, Juričić, Jokić – Macan

Suci utakmice: Marko CVIJOVIĆ, Igor BAHUN, Nenad PJEVAC, Dominik BUJAN

Delegat: ŠICKO

[jsMatches id =”15688″ quantity=”9″ matchtype=”1″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”1″ morder=”0″]

[jsStandings id =”15688″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]