Home Rukomet Prva HŽRL Najbolja istarska rukometašica produžila ugovor s velikanom

Najbolja istarska rukometašica produžila ugovor s velikanom

SHARE

Vanjska igračica Podravka Vegete i gotovo sigurno najbolja istarska rukometašica u ovom trenutku, Selena Milošević, još će najmanje jednu sezonu nositi dres koprivničkog velikana. Selena je prije par dana u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s Klubom.

Selena je prilikom potpisivanja ugovora izjavila: Sretna sam što sam produžila ugovor s Rukometnim klubom Podravka. U Koprivnici se osjećam kao kod kuće pogotovo što će mi ovo biti peta godina kako sam tu. Jako sam zadovoljna trenerom, načinom rada, ali i suigračicama. Nadam se što boljim rezultatima u ovoj sezoni, ali i sljedećoj.“

Selena je rođena 9. lipnja 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag, Rijeku i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu.

U Podravka Vegetu vratila se prošle sezone, a ove je godine postala veoma važna karika i u obrani. Osim što igra u Podravka Vegeti, Selena redovito nastupa i za reprezentaciju Hrvatske. Na ponos Rovinja i Istre!