Home HRVATSKA I SVIJET NAKON DVA DESETLJEĆA SRBIN U DINAMU: Najbolji strijelac HNL-a stiže na Maksimiru

NAKON DVA DESETLJEĆA SRBIN U DINAMU: Najbolji strijelac HNL-a stiže na Maksimiru

SHARE

Najbolji strijelac HNL-a i dosadašnji član zaprešićkog Intera Komnen Andrić seli u Maksimir. Ovu vijest danas je potvrdio i strateg modrih Nenad Bjelica, a srpski nogometaš potpisao je petogodišnju vjernost Dinamu.

Osim za Inter, nastupao je još i za Radnički iz Kragujevca, OFK Beograd, Belenenses i Žalgiris. Bio je i dio čuvene generacije srpske U20 reprezentacije koja je na Novom Zelandu 2015. osvojila naslov svjetskog prvaka. Bio je jedan od nositelja te reprezentacije, ali se ozlijedio i nije putovao na prvenstvo.

Zanimljivo je kako je Andriću Dinamo već nudio ugovor. Zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka pozvan je u Maksimir, te mu je ponuđeno da potpiše za Dinamo ali da još godinu dana provede na kaljenju u Zaprešiću.

Mladi Andrić je tada hladno odbio Mamića i novinaru 24sata.hr ustvrdio: „Znam da vrijedim više od tog, ne zanimaju me nikakve posudbe. Moji prijatelji nisu mogli vjerovati da sam odbio Dinamo. Znam da se takav klub ne odbija, ali znam da će biti još takvih ponuda” – samouvjereno zaključuje Andrić. Šest mjeseci kasnije Dinamo je bio konkretniji i završio posao s Andrićem.