Home Nogomet Prva ŽNL Istra NAMJERITI ĆE SE JUNAK NA JUNAKA | Alen Damijanić: “Igra se za...

NAMJERITI ĆE SE JUNAK NA JUNAKA | Alen Damijanić: “Igra se za bodove, to je nešto sasvim drugo!”, Roland Božić: “Važan susret u utakmici drukčijeg naboja””

Prije nepunih mjesec dana u Žminju su se ove dvije momčadi susrele u utakmici 1/16 finala Kupa NSŽI. I to kompletne. I jedna i druga. Istini za volju, Alen Damijanić i Manuel Pamić bili su na klupi, a vrlo brzo je žminjska momčad ostala i bez Ivana Batela koji je doživio stanovitu ozljedu. Rezultat je bio 0:6. Mislite li da danas to išta znači? Mi ćemo odgovoriti – NE! Ne znači apsolutno ništa.

Od tog dana pa do danas, društvo iz Žminja nanizalo je samo uspjehe, pa se i mi usudimo reći kako je domaća momčad blagi favorit u ovom susretu ove subote. A što misli Alen Damijanić, “ubojica mekog srca”?

“Čeka nas susret protiv odlične i čvrste ekipe, pokazali su nam to i u kupu prije nekoliko tjedana, ali sada se igra za bodove i očekujem sasvim drugačiju utakmicu”. – svjestan je Alen da ovo nije identičan susret onom od prije mjesec dana.

“Igra se u Žminju, te uz podršku naše publike, koju ovim putem pozivam na tribine, nitko nije favorit. Nemamo kartoniranih igrača, ali nažalost nećemo biti kompletni jer Ivan Batel još nije sanirao ozlijedu, a upitan je i Marko Lepinjica, no ja sam siguran da će nas naš strateg Manuel Pamić kvalitetno pripremiti i da ćemo pružiti odličnu utakmicu i na kraju uzeti nova tri boda”. – jasno poručuje žminjska kobra Alen Damijanić.

“Skoknuli” smo naravno i do Umaga čije su namjere ove sezone jasne, a o subotnjem derbiju riječ smo dali Rolandu Božiću.

“U subotu nas čeka tvrda i izrazito teška utakmica. Biti će to sigurno sasvim drukčija utakmica od one u kupu, jer su ekipe još bile u procesu priprema, dok prvenstvene utakmice nose sasvim drukčiji naboj”, poručuje Roland na početku.

“Što se nas tiče, konstantno nas ima u velikom broju na treninzima na kojima izuzetno dobro radimo pa jedva čekamo derbi u srcu Istre. Napokon smo i kompletni, vraćaju nam se igrači koji su bili ozlijeđeni, pa naš trener ima slatkih briga koga staviti u prvih jedanaest. Važan je to susret za nas, ali na kraju, neka bolji pobjedi, a nadam se da ćemo taj bolji biti mi”, okončao je svoju najavu Roland Božić.


Previous articleDERBI U VRSARU | Igor Todorov: “Nitko osim nas nije favorit u Vrsaru”, Frane Jelenić: “Možemo i moramo puno bolje”
Next articleNOVI DERBI NA “GRABRI” | Alan Halilović: “Bodovi ostaju na Grabrima”, Jure Bonaca: “Od dojma se ne živi, trebaju nam bodovi”