Home Nogomet Treća HNL Zapad Naprijed u svoje redove vratio talentiranog napadača

Naprijed u svoje redove vratio talentiranog napadača

Treća NL Zapad sigurno će ove sezone biti veoma zanimljiva. Dojam je da će mnogi klubovi biti ravnopravni, a danas saznajemo i kako je veliko pojačanje sebi doveo hreljinski NK Naprijed. Petar Vukajlović novi je igrač NK Naprijeda.

U analizi prošle sezone Naprijed je bio druga obrana lige po primljenim golovima, ali isto tako tek deseta ekipa po postignutim golovima pa je bilo jasno u kojem će smjeru klub tražiti nove igrači i rješenja. Trener Karlo Đivoje izjavio je za službene klupske kanale:

„Drago mi je Petar došao odnosno vratio se u Naprijed. Naprijed je klub u kojem je visoko izražena sportska kultura rada, organizacije kluba, dobre atmosfere i zajedništva igrača stoga se igrači rado vraćaju u klub. Nadam se da će Petar brzo uklopiti u poznato okruženje i oplemeniti našu igru golovima i dobrim igrama.“

Sam igrač Petar Vukajlović je poručio:

„Drago mi je da sam se vratio u Naprijed u klub u kojem sam odigrao prve seniorske utakmice i za koje me vežu pozitivne uspomene i dobre utakmice kao mladog igrača. Okruženje u koje dolazim je poznato i prijateljsko što bi svakako trebalo ubrzati moju prilagodbu na rad i ekipu. Zahvaljujem se sportskom direktoru Švrljugi, treneru i klubu na interesu za mene kao igrača i takva podrška mi jako puno znači ali isto tako i obvezuje da svojim dobrim radom, igrama, golovima i asistencijama opravdam svoj dolazak.  Motivacije mi ne nedostaje stoga jedva čekam da krenu pripreme , utakmice i prvenstvo gdje se nadam što boljim igrama i rezultatu Naprijeda“, rekao je novi/stari napadač Naprijeda.

Previous articleOdržan “Fažana open”, turnir u četiri kategorije, sudjelovali stolnotenisači iz četiri države
Next articleŠtinjan bi mogao napasti sam vrh Prve ŽNL – stigao novi stoperski par!