Home Nogomet Druga ŽNL Istra Nebojša Toprek započeo i okončao današnju priču Štinjana

Nebojša Toprek započeo i okončao današnju priču Štinjana

Na štinjanskom Fortinu danas smo ponovno mogli vidjeti razigrane Štinjance protiv podosta rezervirane momčadi Peroja. U konačnici završilo je sa osam pogodaka u perojskoj mreži, sasvim zasluženo.

Dinamičan i razigran je bio Štinjan danas kojega je Nebojša Nešo Toprek doveo u vodstvo prekrasnim pogotkom u same rašlje već u 5. minuti. Nedugo zatim Josip Vazgeč je nakon duplog pasa povećao na 2:0, a u zadnjoj minuti prvoga dijela nakon solo prodora postigao svoj drugi, a štinjanski treći gol.

U nastavku je do izražaja stigao i Ivan Šistov koji je najprije nakon centaršuta poentirao za 4:0, a nakon toga u strijelce se upisao i Balen udarcem sa vrha šesnaesterca.

U posljednjih deset minuta još tri gola Štinjana. Najprije poentira Vazgeč, a nakon toga još jednom i Šistov da bi priču okončao onaj koji ju je i započeo. Nebojša Toprek u zadnjoj minuti.

ŠTINJAN – Igralište Fortin – PRIPREMNI OGLED

ŠTINJAN – PEROJ 8:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Toprek 5’, 2:0 Vazgeč 10’, 3:0 Vazgeč 45’, 4:0 Šistov 49’, 5:0 Balen 65’, 6:0 Vazgeč 80’, 7:0 Šistov 83’, 8:0 Toprek 90’

ŠTINJAN: Rusev, Omrčen, Balen, Kuftić,  Čeranić,  Mujanović,  Toprek,  Šistov,  Kršulj, Vazgeć Bulić

još su igrali: Racan, Furjan

Trener: Predrag Ivanović

PEROJ: Brajić M., Draković, Jandrijević, Vučerić I., Vučerić M., Brajić D., Vuzem, Licardo, Marković T., Kraljević T., Vučetić

još su igrali: Nešić, Grebenar, Šimunović, Cetina, Vučerić D.

Trener: Saša Rudan