Home Nogomet Ostalo NEĆE BITI PROMJENA OVOG TIPA: Treća ŽNL Sjever nastavlja postojati, najniži rang...

NEĆE BITI PROMJENA OVOG TIPA: Treća ŽNL Sjever nastavlja postojati, najniži rang i dalje će imati povratne (leteće) zamjene

Nakon što su nam se putem svih društvenih mreža počeli javljati klubovi i pojedinci tražeći informacije što će biti sa Trećom ŽNL Sjever, ligom u kojoj prvak ima veteranski prosjek godina, odlučili smo potražiti odgovore kod glavnog tajnika NSŽI-a Robija Fonovića.

„Iako ništa ne mogu potvrditi, jer odluku o tome donosi IO NSŽI-a, prema primljenim prijavama klubova, trebale bi u narednoj sezoni postojati dvije Treće ŽNL. Naravno da nekim segmentima nismo zadovoljni i želimo klubovima u tim ligama što više olakšati, moraju i oni preuzeti dio odgovornosti te ozbiljno poraditi na pomlađivanju kadrova u svojim momčadima. Nadam se da će nam to demonstrirati u narednoj sezoni“, rekao je Fonović, a onda kratko odgovorio na često postavljano pitanje o letećim, odnosno „povratnim“ zamjenama.

„Jasno, ima onih koji će reći kako to narušava regularnost, ali isto tako, mi kao NSŽI u svakoj sekundi moramo jasno dati do znanja da slušamo klubove. Mnogim klubovima se olakšalo, a vrlo rijetki sada imaju problema s brojnošću, vjerojatno upravo zbog tih zamjena. Zbog toga, neće biti promjena ni u tom smislu, barem kako sada stvari stoje“, zaključio je Fonović.