Home Nogomet Mlađi uzrasti Nedelišće ugostilo golmanski kamp “Cotić-Starčić” po četvrti put: “U ovih 50 treninga...

Nedelišće ugostilo golmanski kamp “Cotić-Starčić” po četvrti put: “U ovih 50 treninga vidjeli smo pregršt sjajnih vratara željnih rada i učenja!”

Nedelišće je i ovu, četvrtu po redu, godinu bilo domaćin najvećem europskom vratarskom kampu Cotić-Starčic – sada već naveliko poznatom brendu. Iza Goalkeeper Campa „Cotić-Starčić“ još su dva sjajno odrađena termina.

U periodu od 29. ožujka do 6. travnja Nedelišće je pohodilo ukupno 50 vratara i dvije vratarke koji su u Međimurje potegli iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Naravno, i Istra je imala svog predstavnika, Porečan Teo Milotić stalni član i  jedan od najvećih talenata svog godišta u Hrvatskoj odradio je kamp u Nedelišću.

Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić ističu kako je sve zamišljeno odrađeno u potpunosti na zadovoljstvo svih.

„Predivno i pravo proljetno vrijeme bilo je naš saveznik a o terenu i uvijetima koje smo koristili nema potrebe pričati jer Istra nažalost takav travnjak, popratne stvari, odnosno cijeli kompleks  stadiona može samo sanjati. Nakon ukupno odrađenih 50 treninga možemo slobodno reći da smo ovdje imali pregršt sjajnih vratara željnih rada i učenja. Sigurni smo da će mnogi od njih uz kvalitetan rad izrasti u odlične vratare“, rekli su Aleksa i Aleksandar.

Ponovno je njihov „maestro“, kako je zovi sudionici i treneri, Romina Cotić, bila glavna i odgovorna za organizaciju te je uputila javnu zahvalu NK Nedelišću na sjajnom gostoprimstvu

„Iz godine u godinu iz Međimurja idemo puni dojmova. Možemo samo ovim ljudima reći veliko hvala na predivnih 10 tak dana i na uvijetima koje su nam omogućili. Definitivno Nedelišće smatramo našim domom i unatoč brojnim ponudama koje svakodnevno primamo za nove lokacije već sada možemo obećati da se u  Nedelišće  vraćamo sljedećeg Uskrsa jer ovaj kraj i ovo mjesto to zaslužuju“, poručila je Romina pa zaključila:

„Upravo zato kao znak pažnje i ove godine donacijom naših brendiranih rukavica razveselili smo sve vratare NK Nedelišće i škole nogometa Petica. To je najmanje što naš kamp može napraviti za ovaj klub i ovo mjesto. NK Nedelišću želimo puno uspjeha u nastavku prvenstva i ostvarenje svih ciljeva, a u nama će uvijek imati velikog navijača!“