Home Nogomet Treća ŽNL Istra Nedešćani doveli tri bivša nogometaša Dinama – na putu je i četvrti!

Nedešćani doveli tri bivša nogometaša Dinama – na putu je i četvrti!

Zanimljiv put odabrali su u NK Jedinstvo Omladinac. Nakon što su ovog ljeta pokrenuli seniorsku momčad, sada im predstoji vjerojatno nešto zahtjevnija prva sezona u Trećoj ŽNL Jug. Kadar nije brojan, vidjelo se to odmah u startu, a danas je vidljivo kako su tom problemu pristupili.

Vedran Stefanović je 33-godišnjak rođen u Rijeci koji je u karijeri igrao za klubove poput Lokomotive, Poleta iz Skrada, Mrkoplja, Bunjevca iz Krivog Puta pa i za Dinamo iz Svete Marije na Krasu, odakle bi trebao u Nedešćinu doći i Elvis Harbaš, nekadašnji napadač Plomina, također rođeni Riječanin.

Dok Harbaš još nije registriran, iako je to samo pitanje vremena, jesu još dvojica nogometaša. Saša Gerbec je 37-godišnjak, rođeni Splićanin koji u COMET sustavu ima tek jednu registraciju, onu NK Dinama iz Svete Marije na Krasu tijekom 2023. godine.

Iskustvo donosi i Marko Majetić, 33-godišnji bivši nogometaš Drage, Novalje, Mrkoplja i spomenutog Dinama, onog iz Svete Marije na Krasu. Sva bi četvorica u narednoj sezoni trebali nastupati za nedešćanski Jedinstvo Omladinac!

Previous articleHRnogomet i IstraSport dogovorili suradnju za narednu sezonu – pogledajte kakve to novosti donosi našem portalu!
Next articleISTINA NA “APAŠU” | Peto kolo donosi stvarnu vrijednost Istre 1961 u ovom trenutku