Home Nogomet Prva ŽNL Istra Nedešćani dvaput pogodili pa se do kraja obranili

Nedešćani dvaput pogodili pa se do kraja obranili

SHARE

Više od 200 gledatelja jutros na rabačkoj Mestalli nije vidjelo prekrasan nogomet. Nedešćani su došli po trobod u Rabac, svjesni kako domaćin u današnjem susretu ne može računati na Lazarića, Santalezu, Škopca, Munjasa, Bela i Jurkića.

Za to su imali jednostavan plan koji je vrlo brzo upalio. Prva od pedesetak lopti koju su ‘nabili’ na Harisa Alića je uspjela, brzonogo krilo Nedešćana ušlo je u 11. minuti u šesnaesterac i precizno pogodio suprotni kut za 0:1.

Rapčani su pokušavali uspostaviti miran posjed, ali ih je u tome sprječavao vrlo loš teren, a gosti su preskakanjem igre stigli do svih svojih prigoda. Bilo ih je danas na utakmici ravno tri, jer osim drugog pogotka, Terzić je odlično u korner odbio jedan ‘slobodnjak’ Bojkića.

Trenutak odluke dogodio se u 34. minuti. Alić je na desnoj strani jednu izbačenu loptu iz šesnaesterca nakon kornera vratio na peterac, a tamo ‘nebeski visoko’ skače Danijel Pavinčić i pogađa za 0:2.

Rapčani se nisu predali, imali su nekoliko opasnih ubačaja koji su završavali na glavi Biočića koji je uputio tri opasna udarca pokraj ili preko gola. Ipak, najbolje situacije za Rapčane imali su Vidas i Ipavec. Vidasov udarac s deset metara nakon minijature odbio je Katičić u korner, a Ipavec je u matnoj situaciji loptu poslao pored gola.


RABAC – Igralište Mestalla – 1. ŽNL – 8. kolo – SUDAC: Daniel Starčević (Pula) POMOĆNICI: Edin Šehić i Saša Mikša (oba Pula)

RABAC – JEDINSTVO OMLADINAC 0:2 (0:2)

Žuti kartoni: Perak, Vidas (Rabac) Benazić, Bembić (Jedinstvo Omladinac)

Strijelci: 0:1 Alić 11′, 0:2 Pavinčić 34′

RABAC: Terzić, Uhač, Božičević, Džinić (80. Brenčić), Vidas (73. Golja), Perak, Belušić, Vlačić, Ibraimoski E. (46. Malić), Dobrić (58. Ipavec), Biočić

Trener: Vedran Kovačević

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Pavinčić, Kralj, Kocijel, Benazić, Maksenčuk (88. Licul L.), Bembić (85. Mahmutović), Bojkić, Imširević, Pajković, Alić (90. Puškarić)

Trener: Franko Čupić


CIJELA FOTOGALERIJA