Home Arhiva Nedešćani tek pred kraj slomili otpor novog prvoligaša

Nedešćani tek pred kraj slomili otpor novog prvoligaša

SHARE

U živoj ali taktički dosta zatvorenoj kontrolnoj utakmici nogometaši nedešćanskog Jedinstvo Omladinca tek su pred kraj uspjeli slomiti otpor žilavih Potpićanaca.

 

Unatoč porazu više razloga za zadovoljstvo nakon utakmice imao je trener  gostiju Buršić čija je momčad pokazala da ima snage i znanja čak i za sami vrh u I ŽNL Istra u koju je sinoć i službeno promovirana.

 

Dosta povika tijekom susreta bilo je na suca Brečevića koji je bio u „nemogućoj misiji“ određivanja zaleđa bez linijskih pomoćnika. Iz jedne tako dvojbene situacije Čudić je dvadeset minuta prije kraja primio loptu na vrhu potpićanskog šesnaesterca, produžio s njom još par koraka, te je s nekih 13-14 metara poslao u nebranjeni dio gostujuće mreže.

 

Pet minuta nakon toga isti igrač rješava sve dvojbe oko pobjednika, sad nije bilo dvojbi, pogodio je nakon solo prodora.

 

KONTROLNA NOGOMETNA UTAKMICA

NK JEDINSTVO OML.-NK POTPIĆAN UČKA 72. 2:0 (0:0)

MJESTO: Nedešćina IGRALIŠTE: Mjesni stadion GLEDATELJA: 50 TEREN: travnat-odličan VRIJEME: sunčano-ugodno za igru

GLAVNI SUDAC: Elvis BREČEVIĆ (Labin)

NK JEDINSTVO OMLADINAC (Sveta Nedelja):  Jurkota, Jurkić, Kurtić, Pavinčić, Pajković, R.Černjul, Marić, Biočić, Honović, Miletić i Vozila. JOŠ SU IGRALI: N.Mohorović, Fejzić, Čudić, Klapčić, Dobrić, Trajkovski i Lazarić. TRENER: Nenad PERŠIĆ

NK POTPIĆAN UČKA 72. (Potpićan): Pamić, Sandić, Flegar, Cvečić, Lukež, Runko, Softić, K.Drndić, Mehić, P.Drndić i Mulahalilović.  JOŠ SU IGRALI: Begić, Bažon, Radić, Simić, Braušić i Burul. TRENER: Damir BURŠIĆ

STRIJELCI: 1:0 Čudić (70.), 2:0 Čudić (75.)

IGRAČ UTAKMICE: Ervin ČUDIĆ (Jeidnstvo Omladinac)