Home ISTRA Tenis Nekad slao asistencije, sada šalje aseve – Vedran Koraca prvi reket Pazina...

Nekad slao asistencije, sada šalje aseve – Vedran Koraca prvi reket Pazina 2021. godine!

Završila je još jedna zanimljiva teniska sezona u Pazinu. Naslovom najboljeg igrača okitio se već Vedran Koraca s velikom prednosti ispred prekaljenih majstora zemljanih terena poput Černehe, Pužara i Grebla. Zanimljivo, Koraca je inače odličan nogometaš, posljednje je igrao u Moeli, a u mlađim godinama ‘nosio’ je kao talentirani veznjak svoje suigrače u Rovinju i Pazinu.

Darko Černeha je opet dokazao veliko znanje i kvalitetu te osvojio drugo mjesto. Nakon njega je Antonio Pužar, iza kojeg je vrhunska sezona i s pravom se smije nadati još višem plasmanu sljedeće godine. Visoko četvrto mjesto zauzeo je Zoran Greblo, što bi za nekog bio vrhunski rezultat, ali Zoranu je to u usporedbi s prošlim godinama osjetno slabiji plasman.

Peti je završio Elvin Matika s osjetnim rezultatskim napretkom u odnosu na prijašnje godine. Jedan od novaka u klubu, Oliver Radolović, ekspresno se stavio na kartu najboljih igrača u klubu i završio šesti.

Kao i u piramidi, Filip Baša je i ovdje zabilježio osjetni skok u kvaliteti i na koncu ipak završava sedmi s isto bodova kao Radolović. Krug najboljih osam zatvara izvrsni Alen Agapito, također nekad ‘majstor’ nogometnih terena. Još jedan novak koji je poslao poruku kako će sljedeće sezone pomrsiti mnogima račune.

Sezona je iza nas, mnoštvo dobrih igrača poput braće Milohanić, Bakše, Lovrinića, Krizmanića, Bačića i ostalih, nestrpljivo čeka novu sezonu kako bi pokazali da i oni zaslužuju biti u društvu najboljih.

Previous articlePokretanje novog projekta: ‘INSIDE’ za društvenu uključenost kroz sport
Next article4. NL NS Rijeka – NAJAVA – 8. kolo: Na Mutili dvoboj dvije odlične momčadi, Fažanci u Novalju