SHARE

Često znamo napisati kako se na kraju sezone sreća i nesreća nekako izravnaju. Odigrali su Porečani nekoliko odličnih utakmica u kojima nisu osvojili ni bod, a zaslužili su, pa se danas dogodilo otprilike obrnuto. Daleko od toga da je njihova pobjeda nezaslužena, ali recimo ovako – gosti nisu zaslužili izgubiti.

Porečani su bili disciplinirani i posloženi, a gosti su imali više od igre, no nisu stvarali izrazite prigode. Susret je obilježila i velika kiša koja je smetala igračima obje momčadi. Trenutak odluke dogodio se u 74. minuti.

Adam Mofardin je „opalio“ s lijeve strane, a lopta je na putu prema golu pogodila Abramovića i ušla u gol za 1:0! Do kraja susreta Porečani su održali prednost te, iako vidno umorni i potrošeni, zasluženo slave što možete i vidjeti na fotografiji! Bravo Jadran, nekad treba i „na mišiće“!

POREČ – Stradion Veli Jože – SuperSport 2. NL – 10. kolo – SUDAC: Sabina Bolić (Zagreb) POMOĆNICI: Petravić (Zagreb) i Katušić (Gradec)

JADRAN POREČ – MLADOST ŽDRALOVI 1:0 (0:0)

Žuti kartoni: Siljan, Bernobić P., Mendiković (Jadran) Šuto, Jakšić, Jajalo (Mladost Ždralovi)

Strijelci: 1:0 Abramović 74′ (ag)

JADRAN POREČ: Pavlić, Mofardin, Lepinjica, Ivetić, Sumić, Srzentić (64. Filipović), Žiković, Siljan (64. Mendiković), Bernobić P., Radman, Vlizlo

Trener: Dalibor Šuran

MLADOST ŽDRALOVI: Ilinčić, Herceg, Abramović, Brezina, Jakšić, Jajalo, Guja (69. Baraban), Ljuboja, Raužan (76. Colarić), Šuto, Franceković (80. Kunštek)

Trener: Tihomir Bradić