Home Nogomet Novigrad Nekadašnji miljenik novigradske publike utišao Laco i otežao borbu za ostanak u...

Nekadašnji miljenik novigradske publike utišao Laco i otežao borbu za ostanak u ligi

Mogli su danas Novigrađani osigurati ostanak u Drugoj HNL, obzirom na poraze Lučkog i Solina, međutim, momčad Džemala Adiljia nije dobro reagirala te je čak i gol primila s igračem više.

U prvom poluvremenu Ivan Bubalo je u dva navrata bio opasan pred golom gostiju, a pogodio je i vratnicu. Kustošija je imala nervozan kadar danas, koji je sakupio čak šest žutih kartona, od čega Matej Vragolović, njihov ponajbolji igrač, dva te je morao ranije “pod tuš”.

A van terena je već pola sata u tom trenutku bio trener Denis Bezer koji se od samog početka nije slagao s djeliteljem pravde Andrejom Burilom iz Osijeka. No, sve će to Zagrepčani zaboraviti jer je u 79. minuti Marko Bjelanović pogodio za njihovu pobjedu. Baš onaj Bjelanović koji je nebrojeno puta razveselio novigradske navijače igrajući za klub sa sjeverozapada Istre.


NOVIGRAD – Stadion Laco – Gledatelja: 300

DRUGA HNL – 32. KOLO – SUDAC: Andrej Burilo (Osijek)

NOVIGRAD – KUSTOŠIJA 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Bjelanović 79′

Žuti kartoni: Pavković, Lihić, Bjelanović, Sabolović, Šimunić (Kustošija)

Crveni karton: Vragolović 67′ (Kustošija, dva žuta kartona)

NOVIGRAD: Beblek, Cerovec, Zirdum, Živković, Bubalo (od 76. Samac), Polić (od 86. Smirnov), Pamić, Baša, Mijoković, Bogojević, Todorov (od 64. Batelić)
Trener: Džemal Adilji

KUSTOŠIJA: Berković, Pavković, Šimunić, Sabolović (od 90. Kovačević), Bjelanović, Vragolović, Deak (od 66. Biškup), Pantalon, Lihić, Al Tharwan (od 86. Burić), Cmrečnjak
Trener: Denis Bezer


DRUGA HNL – 32. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2197″]

DRUGA HNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”28619″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

DRUGA HNL – 33. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2210″]