Home Nogomet Ostalo NEOBIČAN TJEDAN | Određena kazna za Potpićance, za vikend ne igraju derbi...

NEOBIČAN TJEDAN | Određena kazna za Potpićance, za vikend ne igraju derbi začelja, u Labinu napravljen ogroman prijestup

SHARE

Nogometne novosti diljem Istre i Kvarnera ovog su tjedna veoma šarolike. Krećemo unatrag, delegat Mirko Spećina iz Novigrada jučer je na utakmici Rudar-Naprijed uspio zaključiti zapisnik na način da je u njemu drugi pomoćni sudac Miran Maržić koji nije bio na utakmici, a Nenada Marušića, koji je bio, u zapisniku nema.

Koliko smo se raspitali, na Trećoj HNL Zapad, takav slučaj se ne pamti. Poznavajući pravilnik i odnose unutar HNS-a, 60-godišnji Spećina će sada morati odslužiti kaznu, nakon samo četiri odrađene utakmice u ovoj sezoni, a prije čega je pauzirao od 2015. godine.

Kaznu su ovog tjedna doznali u Dumbrovi. NK Potpićan označen je kao uzročnik prekida utakmice protiv Istre iz Tara, a u biltenu NSŽI-a stoji da će u narednom dio sezone imati -1 bod od onog što osvoje.

Mlada potpićanska momčad tako sada ima još teži zadatak jer su pred njima dvije veoma važne utakmice, protiv Valbandona i Jedinstva Omladinac, a na raspolaganju neće imati ni braću Fejzić, veoma važne karike u sastavu. No, već je poznato kako će ovog vikenda odmarati jer je susret protiv Valbandonaca odgođen zbog pojave koronavirusa kod potonjih.