Home Nogomet Treća HNL Zapad NEOBIČNA SUBOTA U BUJAMA: Uljanik pobijedio, fotografu pozlilo, a Kolića vjerojatno čeka...

NEOBIČNA SUBOTA U BUJAMA: Uljanik pobijedio, fotografu pozlilo, a Kolića vjerojatno čeka sudbina kao svojedobno Čupića

Od samog početka susreta Buja i Uljanika bilo je jasno kako to neće biti okršaj visokog intenziteta, što zbog nevažnosti utakmice, što zbog velike vrućine koja je vladala na bujskom stadionu, inače vrlo dobrog travnjaka.

Nikola Prelčec doveo je Uljanikovce krajem prvog dijela u vodstvo, a pobjedu je i potvrdio u posljednjim trenucima, na asistenciju Domagoja Maksa Jereba. Pobjedi Uljanika nema zamjerki, a dvije zanimljive situacije dogodile su se izvan terena.

Nažalost, fotograf Veljko Barudžija, čije fotografije često vidite i na IstraSportu je pao uslijed velike vrućine i slabosti te je nakon medicinske intervencije u svjesnom stanju prevezen u Umag na daljnju obradu. Veljku želimo što brži oporavak!

Druga scena koja je u zapisniku mogla bi skupo koštati trenera Uljanika, Sašu Kolića, a to najbolje zna i labinski trener Franko Čupić. Potonjeg je svojedobno u Puli kao kažnjenog u nedozvoljenom prostoru „snimio“ današnji administrativni tajnik NSŽI-a, tada (i danas) delegat Paolo Prodan, pa je Čupić dobio novu drastičnu kaznu, odnosno povećanje.

Otprilike isto se danas dogodilo u Bujama. Kolić izdržava kaznu, a delegat Jakob Bičvić iz Tara u zapisnik je unio sljedeće: „…Napomena, na poluvremenu susreta na ulazu u svlačionicu uočen je suspendirani trener gostiju Saša Kolić, skrenuta pažnja predstavniku gostujuće ekipe, ali se isti zadržao cijelo vrijeme poluvremena u svlačionici.“

BUJE – Gradski stadion – 3. HNL Zapad – 25. kolo – SUDAC: Ivan Marinčević (Velika Gorica), POMOĆNICI: Karlo Barač (Zagreb) i Luka Sušanj (Ogulin)

BUJE – ULJANIK 0:2 (0:1)

Žuti kartoni: Fakin (Buje), Jokić, Krasniqi (Uljanik)

Strijelci: 0:1 Prelčec 40′, 0:2 Prelčec 90′

BUJE: Milanović, Peroša (48. Prodan), Maslić, Miličević (65. Damjanić), Bojić, Manić, Stritar (78. Bartolić), Bučić, Fakin, Valenta, Šoškić (88. Ibrahimović)

Trener: Boris Fornažar

ULJANIK: Kraljević, Nikles (46. Krasniqi), Bogdan, Rosić (61. Ramadani), Prelčec, Matteoni, Johnson, Veličković (46. Jokić), Žiković (78. Raković), Jereb, Radetić (82. Stošić)

Trener: nema prijave

Previous articleMatika i Rabar odveli Pazinku do pobjede
Next articleNovigrad poštenim pristupom svrgnuo Porečane s pozicije lidera