Home Nogomet Treća HNL Zapad Neočekivani poraz Pazinke od Vinodola

Neočekivani poraz Pazinke od Vinodola

SHARE

Ono što smo od Pazinke očekivali i mi, ali i oni sami, danas se nije ispunilo. U utakmici nakon koje su mogli mirno odraditi jesen do kraja, na žalost, Pazinka je poražena, a Vinodol se vraća u igru.

Bili su Brajkovićevi momci danas sasvim solidni u prvome dijelu. No Godinić im nije omogućio slavlje. U 4. minuti Doni Tanković pokušao je sa dvadeset metara u sam donji kut, no vratar Vinodola fenomenalno reagira. Deset minuta kasnije Ban izlazi sam pred Godinića, no pogađa ga direktno u grudi.

Tri minute nakon toga Andrea Maružin postiže pogodak za radost Plave legije koja je kratko trajala. Jakičić podiže zastavicu i označava zaleđe. Dvadeseta je minuta okrenula susret u kontra smjeru.

Nakon igranja rukom jednog od gostujućih stopera Maružin propušta realizirati najstrožu kaznu te je samo bilo pitanje kada će gosti to kazniti i preokrenuti u svoju korist. Još je dva puta u narednih deset minuta pokušao Maružin, no njegov pokušaj škaricama odlazi preko vratiju, a u drugoj se situaciji spetljao pred golom.

I kako rekosmo, a tako i biva, pet minuta prije kraja prvoga dijela, gosti uzimaju loptu Pinčanu. Pazinjani zastaju tražeći prekršaj, a Antonio Buljat izlazi pred Denića i pogađa za 0:1.

Drugo poluvrijeme domaćini kao da nisu ni izišli na travnjak. Tek u 79. minuti Maružin se oslobodio čuvara i snažno opalio. No, Godinić brani i to, i iz nastale kontre Željko Tomić poentira kraj Denića i donosi gostima prvu ovogodišnju pobjedu.

PAZIN – Gradski stadion – 3. HNL Zapad – 8. kolo – SUDAC: Amel Dizdarević (Radmani), POMOĆNICI: Ivan Jakičić (Poreč) i Hrvoje Mađarić (Vrsar)

PAZINKA PAZIN – VINODOL 0:2 (0:1)

Žuti kartoni: Pinčan, Videkić (Pazinka Pazin), Petrinović (Vinodol)

Strijelci: 0:1 Buljat 40′, 0:2 Tomić 78′

PAZINKA PAZIN: Denić, Pavat, Pincan, Zgrablić (86. Žgomba), Matika, Rabar, Tanković (55. Viana), Ivetac (80. Flegar), Žgomba, Maružin (80. Videkić), Ban (55. Pavat)

Trener: Elvis Brajković

VINODOL: Godinić, Petrinović, Hrmić, Lenac, Peričić (46. Petrinović), Tonković (46. Šanić), Lekaj (46. Grbac), Vidović (83. Kršiković), Filipović, Tomić (87. Balen), Buljat

Trener: nema prijave