Home Nogomet Prva ŽNL Istra NESLUŽBENO: Pino Budicin novi trener Višnjana 1957?

NESLUŽBENO: Pino Budicin novi trener Višnjana 1957?

Društvene mreže donijele su puno toga dobrog. Međutim, ima i puno toga lošeg. Kada bi se tražilo nešto najnegativnije što je Internet donio, vjerojatno u „TOP 3“ stvari bili bi anonimni komentatori.

To je pojava koja je narasla dolaskom društvenih mreža, a plod je potrebe ljudi da izbjegnu odgovornost. Vjerojatno je to jedna od najlošijih ljudskih karakteristika – ne preuzimanje odgovornosti za napravljeno ili izrečeno.

Jedan od takvih anonimnih komentatora na IstraSportovim stranicama je i Pino Budicin. Netko je uzeo ime narodnog heroja i istarskog partizana iz drugog svjetskog rata kako bi iskazivao svoja mišljenja, a za koja nema hrabrosti sam stati ‘ispred’ njih.

Poigrali smo se u ovoj već polako sezoni ‘kiselih krastavaca’ i pogledali komentare Pina Budicina u kojima smo jasno pronašli njegove karakteristike. Mrzi Mamića, ne cijeni jednog novigradskog trenera, cijeni jednog porečkog, smisliti ne može jednog pulskog trenera te ga „žulja“ NK Višnjan 1957.

Ima prijedloge kako i što dalje, naravno, anonimne. Pa, pretpostavljamo da ima aspiracije za voditi tamošnjeg županijskog prvoligaša. Kada smo spojili sve “točkice”, stvari su postale jasne.

Zato, ‘clickbaitu’ u čast ovaj gore spomenuti naslov, uz nadu da će hrabrost i odgovornost postati važne stavke za komentatore na IstraSportu.

Previous articleNAJAVA – II ŽNL – 13. KOLO | Peruškači najbliži tituli jesenskog prvaka, idemo to odraditi pa oči prema Katru!
Next articleMNK Stanoinvest Futsal Pula večeras od 18 sati protiv Porto Tolera – poznate cijene ulaznica za LP i kako do njih!