Home ISTRA Ostali sportovi NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U VIŠNJANU: Rekreativci ne smiju koristiti igralište, a načelnik ne...

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U VIŠNJANU: Rekreativci ne smiju koristiti igralište, a načelnik ne odgovara na mail deset dana?!

Kampanja će ovog puta preko svojih ‘granica’. Naime, dobili smo fotografije objave jednog mještana Općine Višnjan u jednoj grupi na društvenim mrežama u kojoj je jasno kako nešto ozbiljno ne štima u tom mjestu, gdje već godinama „stoluje“ nezavisni, barem na papiru, načelnik općine Angelo Mattich, piše naš partnerski portal Kampanja.net.

Osoba čije ime nećemo iznositi, iako je poznato redakciji, objavila je sljedeću poruku u toj grupi, jasno insinuiravši na to kako pojedinci ‘svojataju’ prostor koji im ne pripada.

„Poštovani suseljani općine Višnjan,

Evo mene opet. Nisam se odselio, niti sam se ubio, kako su me nagovarali neki lojalni Višnjanci. Godinu i šest mjeseci sam bio dobar kmet. Šutio sam, radio i žmirio na sve oko sebe. Kao nagradu za podanost u subotu 03.09.2022. u jutarnjim satima dok sam se sa sinovima nalazio, radi trčanja, na travnatom igralištu u Sportsko rekreacijskom centru Pineta u Višnjanu pristupio mi je predsjednik „Nogometnog kluba Višnjan 1957“ i ljubazno rekao, da više ne smijemo biti na terenu nogometnog igrališta u SRC Pineta, jer je nogometni klub preuzeo upravljanje igralištem, postavio nadzorne kamere i da će igralište staviti „pod ključ“, stoji na početku objave koju cijelu možete pročitati OVDJE – na partnerskom portalu Kampanja.

Previous articleSUPERSPORT HNL – NAJAVA – 10. KOLO: Slijedi nam napeta borba za poziciju broj dva
Next articleCRO Race i ove godine dotiče istarski poluotok