Home Rukomet Premijer HMRL NEXE svakom istarskom premijerligašu uzeo po jednog igrača, Umag doveo kapitalca

NEXE svakom istarskom premijerligašu uzeo po jednog igrača, Umag doveo kapitalca

SHARE
Photo: Davor Javorović/PIXSELL

Rudan Labin i Buzet, prvoligaši u novoj sezoni, jučer su obznanili imena novih trenera seniorskih momčadi. Zbog toga, danas smo nazvali preostala dva istarska premijerligaša u kojima još uvijek nema nikakvih promjena.

Ono što je poznato jest da je Boris Lisica ostao na čelu Umaga, a da u klubu više nema kažnjenog Maršana i odličnog Tomislava Severca koji je otišao u ambiciozni našički NEXE.

Prema mnogima, lani najbolji igrač lige više neće nositi dres Umaga, ali bi njegovo mjesto trebao popuniti odlični Igor Vujić, Umažanin koji je u prošlosti nosio dresove PPD Zagreba, NEXE-a, Slovana, Maribora, francuskog Selestata i Zameta. Pojačanja će se tražiti i na poziciji „ministra“ obrane te na golu, uz jednog „ljevaka“.

Tomislav Severec

Kod Porečana također se ne mijenja kormilo, Dinko Đanković i dalje će trenirati najbolju istarsku momčad. Ostali su ovog proljeća bez Gianfranca Pribetića koji je novi igrač NEXE-a te bez Denisa Karića, vratara koji će u narednoj sezoni braniti boje THSV Eisenacha, njemačkog drugoligaša.

S tim u mislima, Porečani kane dovesti provjerenog vratara i pivota, ali poručuju kako će se sve znati kroz dva tjedna. Pripreme bi trebale započeti u srijedu, 07. kolovoza.