Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NI 1991. SE NIJE TOLIKO ‘PUCALO’ | Milivoj Simeunović zakucao ‘odbijanac’ za...

NI 1991. SE NIJE TOLIKO ‘PUCALO’ | Milivoj Simeunović zakucao ‘odbijanac’ za veliko slavlje Banjola u Novalji!

U fer i korektnoj utakmici, iako je “gorilo kao u paklu” zbog baklji s tribina, nogometaši Banjola pobijedili su danas na legendarnom terenu Cissa Straško.

Zanimljivo, delegat je u zapisniku nabrojio kako su domaći navijači u teren ili pokraj njega ubacili čak 25 pirotehničkih artikala, što baklji, što petarda.

Što se same utakmice tiče, bila je to jedna izjednačena utakmica s odličnim suđenjem, a Luchesi je u prvom poluvremenu mogao u dva navrata zatresti mrežu dok je Simeunoviću jednom ružno odbila lopta nakon dijagonale Jukana.

Anelu Salihoviću je u 59. minuti domaći vratar “skinuo” klasični zicer kada je ovaj krenuo s centra na njega u kontri. Trenutak odluke dogodio se u 68. minuti. Nakon “skraćenog kornera” Bagarića, odbila se lopta nakon skoka, a dočekao ju je, tko drugo nego banjolski maestro, Milivoj Simeunović i poentirao za konačnih 0:1!

NOVALJA – Stadion Cissa-Straško – Četvrta NL NS Rijeka – 16. kolo – SUDAC: Patrik Vitasović (Filipana) POMOĆNICI: Mirko Bičanić (Senj) i Milan Butorac (Gospić) DELEGAT: Ivan Matić (Kastav)

NOVALJA – BANJOLE 0:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Simeunović 68′

Žuti kartoni: Čačić D. (Novalja) Luchesi (Banjole)

NOVALJA: Smolčić, Tončić (81. Jovanović), Memkov, Čačić S., Čačić D., Kojić (87. Guščić), Dodevski, Čačić M. (81. Dabo M.), Kustić, Župan, Rončević (81. Vidušin)

Trener: Ivica Datković

BANJOLE: Rešidović, Ćosić, Bagarić, Salihović, Filipović, Luchesi, Simeunović, Gerlič, Zohil (81. Ljubas S.), Jukan (90. Vugrinec), Čude

Trener: Dragan Tomić