Home Košarka A1 Liga košarkaša Nicević: Nastupati ovdje velika je stvar

Nicević: Nastupati ovdje velika je stvar

SHARE

Jučer je u Športskom centru Višnjik održana konferencija za medije, kao najava početka završnice Kupa Krešimir Ćosić, koja počinje danas s četvrtfinalnim susretima. Za stolom se našlo svih osam trenera momčadi protagonista završnice.

Prilika je to bila za čuti razmišljanja trenera o vlastitim momčadima, problemima, ozljedama, ali i o željama da se u Kupu dogura što dalje, a po mogućnosti do uzdizanja upečatljivog pobjedničkog pehara.

Uvodnu je riječ, pozdravivši sve okupljene održao predsjednik HKS-a Stojko Vranković. “Izuzetna mi je čast da u ime Hrvatskog košarkaškog saveza mogu najaviti završnicu Kupa u Krešinom gradu i Krešinoj dvorani. Želja nam je da ovo bude fešta od košarke. Svim ekipama želim uspjeh, dobre igre, navijačima fer navijanje i nadam se da ćemo kroz ovih par dana zaista uživati u košarci.“

Košarkaši Pule 1981, kao jedini predstavnici Prve muške lige na Final Eightu, svoj susret igraju u 18 sati protiv Splita. Trener Bijeloplavih Sandro Nicević nastup na završnici vidi kao priliku za učenje svojih igrača. “Nastupati na ovoj završnici je velika stvar, kako za igrače i klub, tako i za mene osobno. Rekao sam svojim igračima da je najbitnije da u utakmicu uđu čvrsto i da se ne preplaše protivnika. Ovo je izuzetno lijep test za moje igrače da vide kakva se košarka igra, s obzirom na to da je Split u posljednje vrijeme pokazao kontinuitet dobrih igara. Mislim da će to nama biti prilika da se pokažemo u dobrom svijetlu i da izdržimo što duže možemo.”