Home Košarka A2 liga košarkaša Nikica Šljuka je novi trener Pule 1981

Nikica Šljuka je novi trener Pule 1981

Sezona 2021/22 bila je posljednja igračka sezona Nikice Šljuke, koji je ovog ljeta odlučio igračke tenisice “okačiti o klin” i ostati samo u onim trenerskim.

“Samo” zato što je već prošle sezone uz nastupanje za seniore Bijeloplavih vodio kadetsku i juniorsku selekciju pulskog drugoligaša, dok je za nadolazeću sezonu promoviran u trenera seniorske momčadi koju će voditi u novu avanturu kroz Drugu mušku ligu Zapad u kojoj će i ove godine Puležani tražiti povratak u viši rang.

Šljuka će na klupi Pule 1981 naslijediti svog dojučerašnjeg trenera, Sandra Nicevića, koji se odlučio za odmor od trenerskih obaveza, ali ostaje u klubu kao stručni savjetnik te član Upravnog odbora.

Šljuka, inače rođeni Riječanin, prve je košarkaške korake napravio u Kvarneru, nakon čega je igrao za Zadar, Slavonski Brod te u Bosni i Hercegovini, Austriji, Italiji i Njemačkoj. Kao trener je pak radio u ŽKK Kvarneru te je vodio kadete Rovinja, a pored trenerske diplome ima i BTC certifikat sa statusom Fitness Instruktora EQF Level 3.

Previous articlePoznati termini zimskih kampova “Cotić-Starčić” u Dajli, prijave otvorene
Next articleDajla opravdala ulogu favorita kod Kaštelira