Home Nogomet Treća HNL Zapad Nikola Ivetac napravio novu majstoriju, Pazinka odigrala najbolju utakmicu sezone

Nikola Ivetac napravio novu majstoriju, Pazinka odigrala najbolju utakmicu sezone

Nogometaši, stručni stožer i simpatizeri Pazinke sigurno su zadovoljni novom pobjedom, ovog puta nad Crikvenicom, iako i dalje imaju ozbiljnih problema s realizacijom. No, slažu se mnogi, Pazinka je danas odigrala fantastičnu utakmicu, gosti su susret okončali bez ijedne prave prigode.

U 18. minuti prvi je zaprijetio Ivetac, ali je Božičković siguran, a u 22. isti igrač domaćina šalje u prigodu Maikola Prenca koji ne realizira matnu situaciju. Do predaha bilježimo udarac Rabara nakon ubačaja Šaine, ali lopta završava u rukama Božičkovića.

Crikvenica je jedini put zaprijetila u 49. minuti, ali je Jefferson odlučio u izglednoj situaciji dodati, a to nije napravio dobro. Nakon toga je uslijedila apsolutna dominacija Pazinjana. Šugar u 57. gura u prostor Prenca, a njegov udarac odlazi tik pored gola.

Minutu kasnije šutira Ivetac izvana, a u 59. Šaini brani Božičković novi opasni udarac. Dvije minute nakon toga Rojnić je najviši u skoku, a gosti s gol crte „čiste“ pa ostaje 0:0. No, ne zadugo jer je na terenu Nikola Ivetac.

Nakon majstorije u prvom kolu protiv Rovinja, popularni „Niđo“ danas je napravio novu. Primio je loptu na rubu šesnaesterca, do gola nanizao trojicu igrača i poentirao za 1:0 te veliko slavlje tribina na kojima je glasna bila Plava legija.

Do kraja susreta treba izdvojiti debi Maružina koji je u 79. minuti napravio pravi gospodski potez, kada je odustao od udarca na gol jer je suparnički igrač ostao ležati, a minutu kasnije imao je pravi zicer, ali nije poentirao.

PAZIN – Stadion SC Egidije Marion – TREĆA NL ZAPAD – 6. kolo – SUDAC: Milan Kukuljan (Podkilavac) POMOĆNICI: Sandro Miličković i Saša Piljić (oba Rijeka) DELEGAT: Ivan Matić (Kastav)

PAZINKA – CRIKVENICA 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Ivetac 64′

Žuti kartoni: Ivetac (Pazinka) Delić, Vidović P. (Crikvenica)

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Rojnić, Šaina (73. Maružin A.), Prenc (83. Slivar), Tanković, Šugar, Funčić (73. Milovan), Matika, Ivetac (90. Pauletić J.), Rabar

Trener: Saša Lukman

CRIKVENICA: Božičković, Škoro (84. Vidović D.), Smolčić, Mišljenčević, Filipović, Delić (71. Biondić), Jefferson, Deželin, Starčević (65. Vidović P.), Luiz Felipe, Grbac

Trener: Marijan Tomić