Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Nino Kos okupio “Kanarince” i krenuo u pohod na viši rang natjecanja

Nino Kos okupio “Kanarince” i krenuo u pohod na viši rang natjecanja

Okončala je pauza i u rovinjskom četvrtoligašu. Ono što je najvažnije je činjenica kako momčad nije napustio nitko, a kanarinci su dodatno ojačani za tri kvalitetna igrača koji dolaze iz viših rangova natjecanja.

Paolo Bernobić dijete je Rovinja koji je svoj nogometni put nastavio u sada ugašenom Novigradu, ali i u porečkom Jadranu, te predstavlja znatno pojačanje za rovinjsku užu obranu, a svakako će im u njihovom pohodu pomoći i dvadesetpetogodišnji Massimiliano Acqavita koji je svoj nogometni put iz Buja preselio na Valbrunu.

Da ne bi njih dvojica bili usamljeni pobrinuli su se Rovinježi pa se u momčad iz Slaven Belupa vratio i Gabriel Lavižati, pa sada Rovinjci itekako osnaženi sa nestrpljenjem čekaju proljetni dio sezone.

Da ne bi sve bilo idealno, jer teško je idealnu situaciju postići, pobrinuli su se, na žalost Niko Šerifović i kapetan momčadi Deni Vidan čije ozljede ne garantiraju da će ovoga proljeća biti u mogućnosti pomoći “kanarincima” u njihovom pohodu na viši rang natjecanja kojega rovinjska momčad zavrijeđuje.

Nino Kos stigao je u sređenu sredinu u vrlo ambicioznom trenutku, pa je sa pripremama krenuo nešto ranije, a dogovorene su i sve ogledne utakmice, pa će tako 28. siječnja supranika imati u labinskom Rudaru, a nakon toga, 04. veljače ogledati će se protiv Buja.

Na polovici tog tjedna, točnije 08. veljače suparnik će biti momčad Smoljanci Slobode, a tri dana kasnije Kos će svoje pulene odvesti do Potpićna. Tjedan dana prije nastavka sezone očekuje ih kup susret protiv Velog Vrha, a nakon toga u odgođenoj će utakmici jesenskog dijela prvenstva, Rovinjci tražiti trobod protiv Novalje, za apsolutni priključak vodećem Halubjanu.