Home Rukomet Ostalo Ništa od iznenađenja u Kupu Hrvatske – Zamet ‘protutnjao’ kroz Labin

Ništa od iznenađenja u Kupu Hrvatske – Zamet ‘protutnjao’ kroz Labin

Nažalost, večeras je u labinskoj dvorani Sportskog centra Franko Mileta izostalo iznenađenje. Premijerligaš Zamet gostovao je u sklopu Kupa Hrvatske u Labinu i na kraju pobijedio Kovare s 28:37. Početak je bio kao iz bajke.

Mirisalo je na šo jer je u 15. minuti bilo čak 10:5 za Labinjane. Zamet je taman prije toga pozvao „timeout“ i totalno se konsolidirao do predaha, a na odmor se otišlo s 14:19. Isključenje (crveni karton) Kostića u 26. minuti dodatno je oslabilo domaće, pa je Zamet vrlo brzo stigao do ogromne prednosti.

U 41. je Deželjin pogodio za 17:26, a najveća razlika bila je u 47. minuti kada Kezić pogađa za 21:32. Na kraju, 28:37 za Zamet koji dugo nije pobijedio. Naime, u ligi su trenutno na deset uzastopnih poraza, ali ipak, radi se o Premijer HMRL.

Domaće je predvodio Bruno Derossi sa šest i Mario Ratkajec s pet golova, dok je kod gostiju najefikasniji bio Marko Pikec, s deset golova, a po pet pogodaka su zabili Matija Perkov i Franko Krstić.

RK RUDAR (poraz od Zameta, 28:37): Zena, Ratkajec 5, Lazar, Matošević M. 2, Štucin 1, Lučić 1, Jelušić 3, Derosi 4, Matošević T., Dukić 3, Kostić 1, Dželili, Derossi 6, Matačić 2