SHARE
Pobjednici - NK Jedinstvo Omladinac

U organizaciji tamošnjih klubova nogometa i boćanja, u Snašićima je u utorak, 21. lipnja 2022. godine održan drugi memorijal „Željko Golja“ u sjećanje na prerano preminulog dugogodišnjeg njihovog člana. Još jednom se potvrdilo da je rijetko pozitivna atmosfera u Snašićima nešto što se stvara desetljećima.

U malom nogometu na travnatom igralištu sudjelovale su četiri momčadi: NK Polet, NK Jedinstvo Omladinac, NK Plomin i NK Cement. Prvo mjesto osvojili su nogometaši Jedinstvo Omladinac, drugi su bili Plominjani, treći domaćini, Polet, a četvrti Cement. Biran je i najbolji igrač, a glasanjem voditelja ekipe izabran je igrač NK Plomina, Noah Funčić.

U boćanju su također sudjelovale četiri momčadi: BK Polet, BK Jurazini, BK Nedešćina i BK Eržišće. Prvi su bili boćari BK Jurazini, drugi BK Nedešćina, treći BK Eržišće, a četvrti BK Polet.

Druženje se, uz neizostavnu harmoniku, nastavilo na nogometnom igralištu u Snašićima gdje su podijeljene nagrade i besplatne porcije graha, a sve zahvaljujući pokrovitelju Općini Sveta Nedjelja i mnogim drugim sponzorima koji su se rado odazvali, a na čemu im se organizatori i ovim putem zahvaljuju.

Nagrade za osvojena prva mjesta podijelili su kćerka pokojnog  Željketa, Karla Golja u malom nogometu, supruga Nives Golja u boćanju, dok je prelazni pehar dodijelila načelnica Općine Sveta Nedjelja, Irene Franković.

Sudionici su se razišli puni lijepih emocija i pohvala na račun organizacije uz neizostavnu rečenicu: “Vidimo se na sljedećem memorijalu.“