Home Nogomet Treća ŽNL Istra NK MANJADVORCI: “Osuđujemo netočne tvrdnje, a osobama koje su plasirale ovu informaciju...

NK MANJADVORCI: “Osuđujemo netočne tvrdnje, a osobama koje su plasirale ovu informaciju poručujemo da izostave NK Manjadvorci iz svojih usta”

Nogometni klub Manjadvorci poslali su demant na, kako su nazvali – “osvrt utakmice” koja nije unesena u COMET sustav. Demant objavljujemo integralno:

“Poštovana redakcija Istrasporta,

U ime kluba Nk Manjadvorci šaljemo demant na vaš sinoćnji osvrt utakmice Nk Manjadvorci – Nk Šišan vezan za pisanje odnosno ne pisanje zapisnika službene utakmice, naime koliko smo upoznati zapisnik pišu službene osobe (DELEGAT), a ne predstavnici klubova ili igrači. 

Sa naše strane laptop (koji je pomoćno sredstvo u pisanju zapisnika) je prije, tokom i nakon igranja utakmice u službenim prostorijama kluba bio dostupan, čak je i početak zapisnika odnosno COMET unešen pomoću laptopa od strane domaćih predstavnika kluba Nk Manjadvorci iz razloga što odgovornim osobama za to nedostaje informatičke pismenosti.

Vezano za vaše informacije o odnošenju laptopa prije kraja službene utakmice i završetka pisanja zapisnika molimo vas da prije objavljivanja ne provjerenih informacija kontaktirate osobu zaduženu za sve takve informacije iz Nk Manjadvorci koja vam je uvijek bila dostupna i spremna dati istinite i važeće informacije vezane za naš klub.

Klub Nk Manjadvorci oštro osuđuje netočne tvrdnje koje direktno štete ugledu kluba, te ovim putem želimo poručiti dotičnim osobama koja su vam plasirali ovu informaciju da ako nemaju lijepih i pozitivnih priča (INFORMACIJA) da izostave klub Nk Manjadvorci iz svojih usta, jer se ovdje događaju i stvaraju lijepe priče i uspomene.

Hvala vam od uprave, kluba, trenera i igrača kluba Nk Manjadvorci”, poručili su.