Home Nogomet Treća ŽNL Istra NK NOVIGRAD 1947: “Očekujemo da će disciplinski sudac i odgovarajuća tijela pravilno...

NK NOVIGRAD 1947: “Očekujemo da će disciplinski sudac i odgovarajuća tijela pravilno tumačiti ovu situaciju!”

Nogometni klub Novigrad 1947 ne miri se lako s odlukom povjerenika lige o tome da ne registrira susret Marušići – Novigrad 1947. Poslali su nam priopćenje, odnosno osvrt na našu objavu u kojem objašnjavaju svoj stav u vezi određenog specijalističkog pregleda.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

NK Novigrad 1947 – Osvrt na objavu portala ISTRASPORT

U svjetlu nedavno objavljene vijesti na portalu ISTRASPORT koja se odnosi na utakmicu između NK Marušići i NK Novigrad 1947, odigrane u sklopu 1. kola 3.ŽNL-sjever, želimo razjasniti nekoliko ključnih informacija:

  1. Igrač Ibrahimović Armelin je pravilno registriran. Naš igrač Ibrahimović Armelin je prošao specijalistički liječnički pregled kod dr. Nevena Martinovića, ID: 107645, lic: 7918-09090/HR iz Rijeke, dana 25.08.2023., čija je valjanost do 25.02.2024. Stoga su svi navodi koji impliciraju suprotno neistiniti.
  2. Tehnička pogreška u COMET sustavu. Na dan utakmice imali smo ovjerene liječničke kartone za sve igrače (kategorije Kadeti, Juniori i Seniori), spremne za pregled u slučaju tehničkih problema sa sustavom Comet. Tehnička greška u sustavu Comet ne bi trebala biti razlog za diskvalifikaciju našeg kluba ili igrača.
  3. Delegat i njegova odgovornost. Delegat utakmice nije uočio tehničku grešku, što implicira da nema nikakvih neregularnosti u vezi s nastupom našeg igrača.

Očekujemo da će disciplinski sudac i odgovarajuća tijela pravilno tumačiti ovu situaciju i odlučiti u skladu s činjenicama i pravilima. Ovakve neutemeljene optužbe nanose ozbiljnu štetu ugledu našeg kluba i igrača te narušavaju integritet natjecanja.

Zahvaljujemo se svim navijačima i dionicima na podršci i povjerenju koje nam ukazujete. Vjerujemo u pravičan ishod ovog slučaja i očekujemo skoru ispravku netočnih informacija.

Uprava NK Novigrad 1947