Home Nogomet Mlađi uzrasti NK Pazinka organizirala dva turnira za mlade nogometaše povodom Dana Grada Pazina

NK Pazinka organizirala dva turnira za mlade nogometaše povodom Dana Grada Pazina

SHARE

U Pazinu je ovog vikenda održan tradicionalni turnir za mlade nogometaše kategorija U9 i U11, a koji se održava povodom Dana Grada Pazina. U petak su nastupili mladi nogometaši do 11 godina, nakon razigravanja po skupinama odigrani su susreti za poredak.

U borbi za 5. mjesto nogometaši Buja bili su bolji od Žminja te tako osvojili peto mjesto, u susretu za 3. mjesto nogometaši Iskre bili su bolji od Rudara te osvojili 3. mjesto dok je finalni susret Pazinke i Buzeta završio neodlučeno nakon čega su u  ruletu penala gosti  bili uspješniji te osvojili turnir.

Nagradu za najboljeg strijelca osvojio je Toni Vučemilo iz NK Buzeta, najbolji golman je Larry Funčić iz Pazinke dok je za najboljeg igrača odnosno igračicu proglašena Dora Načinović iz NK Iskre. Prve tri ekipe osvojile su pehare, svi igrači koji su nastupili nagrađeni su medaljama, a najbolji pojedinci statuama. Nagrade ekipama predali su igrači i članovi uprave NK Pazinke dok je pehar pobjedniku predala nova gradonačelnica Pazina Suzana Jašić.

Jučer su na terenu bili nogometaši do 9 godina na turniru je također nastupilo 6 ekipa. Nakon razigravanja po skupinama u susretu za 5. mjesto nogometaši Rovinja bili su bolji od Pazinke 2, ekipa Buja je u susretu za 3. mjesto bila bolja od Pazinke 1 dok je u odličnom finalu Jadran slavio protiv Iskre iz Vineža nakon boljeg izvođenja penala.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Ervin Ćosić iz NK Buja, najbolji golman je Fabjan Kiš iz NK Jadrana dok je najbolji igrač Filip Bilić iz NK Iskre. Kao i prvog dana prve tri ekipe nagrađene su peharima, svi igrači medaljama, a najbolji pojedinci statuama. Sve utakmice prvog i drugog dana turnira odlično su odsudili mladi talentirani suci Karlo Terković i Toni Ružić.

„Na kraju želimo zahvaliti svim ekipama koje su sudjelovale na turniru, nastojali smo biti što bolji domaćini, nadamo se da vam je bilo lijepo kao i nama i vjerujemo da se vidimo i iduće godine u normalnijim okolnostima i u još većem broju“, poručili su iz NK Pazinka.