Treća HNL Zapad

NK Pazinka stoji na sve čvršćim nogama – predstavljen novi generalni sponzor kluba i novi dresovi!

Danas je u prostorijama kluba održana press konferencija Nogometnog kluba Pazinka-Pazin na kojem je javnosti predstavljen novi generalni sponzor kluba – tvrtka ICC concept, ali i dresovi seniora za sezonu 2024/2025.

Dresovi su standardnih boja, plavi i bijeli, a nastavak uspješne suradnje s tvrtkom Ghia Sport značio je i ostanak u dresovima marke Macron. Dres je dizajniran uz „high-tech“ tehnologiju Macrona što ga čini veoma laganim, ali i otpornim na oštećenja.

Što se tiče sponzora kluba, godinama je ICC concept uz klub, a sada je dogovoreno nešto snažnija podrška, klubu u kojem, osim u seniorskom pogonu, igra i više od 220 mladih nogometaša.

Inače, ICC concept je društvo za proizvodnju građevinskog materijala koje je pravni sljednik društva Istarska ciglana d.o.o. i koje ima tradiciju industrijske proizvodnje građevinskog materijala staru 120 godina.

Društvo se bavi proizvodnjom proizvoda od betona koji se na tržištu pojavljuju pod robnom markom QUBIK. Osim toga, društvo pruža uslugu proizvodnje cementnih briketa na ekskluzivnoj bazi.

Sjedište društva je u Cerovlju, a danas zapošljava 40-tak zaposlenika, s pretežitim udjelom stručnog kadra.

Moderna, visokokvalitetna, kompjuterski upravljana oprema, organizacija procesa potvrđena ISO 9001:2015 certifikatom, briga o okolišu koja se provodi sukladno ISO 14001:2015 standardu, kao i stručni iskusni kadar osnova su na kojoj počiva današnja proizvodnja u društvu ICC concept.

Društvo koje je svesrdno stalo uz NK Pazinka-Pazin na čemu se zahvalio predsjednik Dragan Jovičić: “Potpis ovog ugovora velika je stvar za sve nas u klubu. Hvala članovima uprave ICC Concepta koji su uz Pazinku godinama, drago mi je da su upravo sada prepoznali pozitivan smjer kluba i odlučili se za poziciju generalnog sponzora. Na nama je sada da opravdamo povjerenje i nastavimo graditi ovaj projekt u dosad dogovorenom smjeru, bez megalomanije, racionalno i mudro, na korist mladih Pazina, Pazinštine i centralne Istre.“

Ispred tvrtke ICC Concept d.o.o iz Cerovlja na potpisivanju je bio, ujedno i član nove klupske uprave, Aleksandar Grabar:

„ICC Concept d.o.o Cerovlje ponosno nastavlja tradiciju sponzorstva sa NK Pazinkom-Pazin. Nk Pazinka-Pazin u potpunosti reflektira vrijednosti koji ICC Concept d.o.o. Cerovlje drži kao temeljne u svom poslovanju već 120 godina. Tradicija, kvaliteta i vizija sinonim su za oba kolektiva te nas kao glavnom sponzoru raduje prisustvo u ostvarivanju kratkoročnih i dugoročnih ciljeva kluba.“

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031