Home Nogomet Ostalo NK Rudar i NK Rabac potpisali ugovor o suradnji; Miletić: “Ovaj ugovor...

NK Rudar i NK Rabac potpisali ugovor o suradnji; Miletić: “Ovaj ugovor je možda početak jedne lijepe nogometne priče koju će znati prepoznati i ostali klubovi s Labinštine”

Jučer je u prostorijama NK Rudar Labin službeno potpisana suradnja između NK Rudar i NK Rabac. Dugogodišnju, izrazito kvalitetnu suradnju ova dva kluba potpisali su gospodin Sandi Dobrić, predsjednik Rudara i gospodin Đanluka Miletić, predsjednik Rapca.

„Zahvaljujem se Đanluki i NK Rapcu na suradnji u ovih godinu dana, a koja je evo sada i službeno zaključena, ugovorom. Ono što sam zagovarao od prvog dana je upravo taj smjer gdje je realno i normalno da je Rudar vrh piramide Labinštine, s tim da trebamo gledati i ostale klubove kako da im se pomogne oko igračkog kadra, a da u Rudaru, kažem opet, u budućnosti igraju najbolji seniorski igrači s Labinštine, ali i najbolji, najtalentiraniji igrači omladinskih pogona s labinskog područja”, izjavio je Sandi Dobrić.

„Zadovoljstvo nam je potpisati ugovor o suradnji s NK Rudarom baš u godini kada slavimo 60 godina od osnutka kluba. Mnoštvo nogometaša iz Rapca nosilo je zeleni dres Rudara u tom periodu pa tako i danas preko 40 igrača izašlih iz našeg omladinskog pogona nastupa za sve selekcije Kovara. Ovim ugovorom su formalizirani odnosi između dva kluba na obostrano zadovoljstvo. Suradnja je i do sada bila vrlo dobra, a od dolaska nove garniture u upravu Rudara na čelu sa Sandijem Dobrićem, podigla se na par nivoa više”, rekao je Miletić pa dodao:

Rudar je pružio ruku suradnje koju smo prihvatili, jer smo zagovornici dobrih međuklupskih odnosa na području Labinštine i napretku nogometa. Godinama se priča o piramidi labinskog nogometa pa je ovaj ugovor možda početak jedne lijepe nogometne priče koju će znati prepoznati i ostali klubovi s Labinštine. Samo suradnjom i razgovorom svih dobronamjernih sportskih djelatnika možemo svi zajedno dignuti nivo nogometa na razinu više, a prije svega privući što više djece u sport, jer oni su u cijeloj ovoj priči najbitniji”, zaključio je Đanluka Miletić, predsjednik Rapca.

Previous articleRoad To Umag otvara ATP turnir, rekreativci, tenisači u kolicima i igrači padela upotpunjuju izvrsnu ponudu
Next articleOBZNANJENE PRIJAVE | Vodnjan u Prvoj ŽNL, Dinamo opet ‘visi’, u Trećoj ŽNL Sjever samo sedam momčadi?!