Home Nogomet Mlađi uzrasti NK Rudar i NK Zamet u zajedničkom priopćenju osudili nesportsko ponašanje!

NK Rudar i NK Zamet u zajedničkom priopćenju osudili nesportsko ponašanje!

Nakon nemilih scena koje su se dogodile u subotu, 10. listopada na kadetskoj utakmici Rudar-Zamet, spomenuti klubovi šalju sljedeće zajedničko priopćenje:

NK Rudar i NK Zamet oštro osuđuju svaki nesportski potez na sportskim borilištima, pa i onaj koji se dogodio protekle subote. Klubovi korektno surađuju dugi niz godina i nemili događaj nije plod nikakvog negativnog rivalstva, već isključivo trenutak nepromišljenosti i krive odluke pojedinaca.

Kvalitetna i korektna suradnja očituje se i u činjenici da je NK Zamet prihvatio promjenu termina odigravanja ove utakmice što je objavljeno i u službenom biltenu u srijedu, 07. listopada. Također, ovaj događaj sigurno neće utjecati da igrači Rudara koji se školuju u Rijeci i dalje mogu trenirati s ekipama NK zamet što samo potvrđuje da problema na razini klubova nema.

Za kraj, oba kluba apeliraju na sve svoje igrače, trenere, klupske djelatnike kao i roditelje da budu korektni i pošteni u obavljanju svojih dužnosti i da svojim ponašanjem budu primjer mladima i svim ostalim uzrastima u svojim klubovima.

Previous articleNS RIJEKA – KADETI/JUNIORI – 7. KOLO | Rudar jedini do maksimalnih šest bodova
Next articleOdržano prvo kolo županijske karate lige