Home Nogomet Prva ŽNL Istra Noah Funčić i Matteo Celić ostavili bodove u Dumbrovi

Noah Funčić i Matteo Celić ostavili bodove u Dumbrovi

U susretu, kako moj kolega voli kazati “da pasa vrime”, Potpićan Učka ’72 stigao je do nove pobjede na svom travnjaku u Dumbrovi.

Pomlađena Mladost iz Rovinjskog Sela zasigurno će ovu sezonu upamtiti kao sezonu u kojoj su dali prigodu svojim mladim talentima, a to bi im se moglo obilato isplatiti dogodine.

Potpićan je današnju pobjedu u potpunosti zavrijedio, a do nje su ga svojim golovima odveli Noaha Funčića nakon visokog skoka glavom i Mattea Celića nakon indirekta duboko unutra šesterca.

Gosti su ponovno bili loši u realizaciji, a imali su šut Šugara koji je obranio Aničić te udarac Prgića iz “slobodnjaka” koji je okončao na gredi. Šutirao je u drugom dijelu Jakeljić nakon kornera, ali pokraj gola.

POTPIĆAN – Igralište Dumbrova – 1. ŽNL – 25. kolo – SUDAC: Mateo Čalić (Marčana) POMOĆNICI: Alen Dokuš (Pula) i Dušan Baf (Fažana) DELEGAT: Đorđe Ristić (Labin)

POTPIĆAN UČKA ’72 – MLADOST /RS/ 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Funčić 22′, 2:0 Celić M. 70′

Žuti kartoni: Simić, Gržanić (Potpićan Učka ’72) Šturman (Mladost)

POTPIĆAN UČKA ’72: Aničić, Juran, Paliska A. (84. Ružić), Putinja, Simić, Celić R. (62. Lazarić), Celić M., Pamić, Gržanić, Licul, Pincin

Trener: Robert Fabel

MLADOST /RS/: Arnoš, Težak (86. Batljan), Totić (46. Burić), Milovan, Štruman (86. Manzin), Prgić, Jakeljić, Ademaj (58. Balentović), Šugar, Subotić, Miculinić

Trener: Saša Lukman