Home Nogomet Ostalo NOGOMET NA KVARNERU: Gemištari i Garaža boysi očito nepropisno navijali, HNS trlja...

NOGOMET NA KVARNERU: Gemištari i Garaža boysi očito nepropisno navijali, HNS trlja ruke…

Današnji bilten otkrio je zanimljive navijačke pothvate prošlog vikenda… Navijači su se zabavljali na tribinama, nešto vremena i na očito nedopušten način pa će njihovi klubovi gotovo sigurno morati „odrješiti kesu“ HNS-u kada završi disciplinski postupak. Ovako stoji u biltenu.

Utakmica: Kraljevica,08.04.2023. Kraljevica – Crikvenica

NK „Kraljevica“

Temeljem čl. 121. DP HNS-a i prijave delegata u Izvještaj o utakmici, a u svezi čl. 65. i 67. DP HNS-a pokreće se disciplinski postupak protiv kluba zbog toga što je u 29. minuti sudac nakratko zaustavio utakmicu jer je u smjeru 1. pom. suca ubačena limenka pive od strane domaćih navijača “Gemištari” koji su se nalazili izvan ograđenog dijela igrališta – van terena.

Također, početak 2. poluvremena odgođen cca 10-ak minuta jer je neposredno pred početak istoga 2. pomoćni sudac prijavio da ga je pogodio kamen u ruku ubačen s tribine (najvjerojatnije od strane dijela gledatelja koji podržavaju gostujuću ekipu).

Na traženje glavnog suca, utakmica nije započela dok se nije ispraznio dio gledatelja smješten na predmetnom dijelu tribine. U 59. minuti utakmica je prekinuta u trajanju od cca 2 minute jer je 2. pomoćni sudac prijavio da ga je netko pljunuo sa gledališta.

U spomenutoj minuti također je zapaljena jedna baklja izvan ograđenog dijela igrališta, od strane dijela spomenutih navijača “Gemištari”, nije ubačena u teren, ali je dogorila uz betonsku ogradu unutar ruba igrališta.

Postupak u tijeku.

NK „Crikvenica“

Temeljem čl. 121. DP HNS-a i prijave delegata u Izvještaj o utakmici, a u svezi čl. 65. i 67. DP HNS-a pokreće se disciplinski postupak protiv kluba zbog sumnje da su gostujući navijači sudjelovali u incidentima na utakmici.

Postupak u tijeku.

Utakmica: Vinodol, 08.04.2023. Vinodol – Nehaj

NK „Vinodol“

Temeljem čl. 121. DP HNS-a i prijave delegata u Izvještaj o utakmici, a u svezi čl. 65. i 67. DP HNS-a pokreće se disciplinski postupak protiv kluba zbog toga što je u 23. minuti s područja tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači zapaljena dimna baklja crvene boje (skupina navijača Garaža boys – transparent izvješen na ogradi tribine). Iz istog prostora tribine u 71. minuti zapaljene dvije dimne baklje (zelene i crvene boje). Odmah zatim u 72. minuti utakmice sa tog dijela tribine u teren ubačene jedna dimna baklja – treptajuća bijela i jedna crvene boje.

Postupak u tijeku.

NK „Nehaj“

Temeljem čl. 121. DP HNS-a i prijave delegata u Izvještaj o utakmici, a u svezi čl. 65. i 67. DP

HNS-a pokreće se disciplinski postupak protiv kluba zbog toga što je u 23. minuti s područja tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači zapaljena dimna baklja crvene boje (skupina navijača Garaža boys – transparent izvješen na ogradi tribine).

Iz istog prostora tribine u 71. minuti zapaljene dvije dimne baklje (zelene i crvene boje). Odmah zatim u 72. minuti utakmice sa tog dijela tribine u teren ubačene jedna dimna baklja – treptajuća bijela i jedna crvene boje.

Postupak u tijeku.