Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NOGOMETNI MERCATO TRAJE I DALJE | Ramadani u Uljaniku, braća Agaj u...

NOGOMETNI MERCATO TRAJE I DALJE | Ramadani u Uljaniku, braća Agaj u Rovinju

SHARE

Nogometni savez Istarske županije radi gotovo kao da su djelatnici u svojim uredima pa tako i danas imamo nove registracije. Mnogi igrači pronašli su nove klubove, a krenimo od legende Senada Hajdarevića koji će u svojoj 43. godini pokušati pomoći županijskom trećeligašu iz Marčane.

Braća Agaj, Blendi i Bernard, su se skrasili u trećeligašu iz Rovinja dok se Renato Valčić vratio u redove fažanskog četvrtoligaša. Ako se spremi, pojačanje za Rabac trebao bi biti i povratnik 23-godišnji Viktor Perak, a tri godine stariji David Vitasović pojačao je Savičentine u Prvoj ŽNL.

Potpićanci su registrirali Branimira Aničića, Mattea Celića i Ivana Lazarića koji su se vratili u matičan klub dok je Endi Milanović stigao iz Pazinke. Hisa Ramadani je novi član Uljanika, a Dario Šendula sigurno će biti pojačanje Brtonigle NV.

Vedran Koraca zbog fakultetskih obaveza nije igrao duži period, ali bi za novi klub Moelu biti veliko pojačanje, obzirom na to da je kao član Rovinja i Pazinke slovio za talentiranog nogometaša. Posljednje je igrao za NK Matulje, odnosno tada, 2018. godine se klub zvao Mune.