Home Nogomet Mlađi uzrasti NOVA LOKACIJA | Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić narednog ponedjeljka svoj kamp...

NOVA LOKACIJA | Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić narednog ponedjeljka svoj kamp započinju u – Ljubljani!

Nakon kratkog odmora tim golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ pali svoje motore i kreće u nove pobjede. Sljedećeg ponedjeljka, točnije 19. veljače, po prvi puta gostuju na novoj lokaciji.

Ljubljana će od 19. do 22. veljače biti domaćin najvećem europskom vratarskom kampu. To je već šesta po redu lokacija gdje će ovaj sada već pravi brend podignuti svoju zastavu. SRC Šiška, inače dom NK Bravo će biti ovog puta domaćini Aleksi Cotiću, Aleksandru Starčiću i njihovom putujućem stožeru.

„Veselimo se novim izazovima, novim lokacijama i naravno novim polaznicima. Od prvog dana gledamo ispred sebe, a 2024. je itekako izazovna s čak 13 termina na šest lokacija sa 330 vratara. Želimo i u Ljubljani pokazati i dokazati zašto smo danas tu gdje jesmo i zašto više nismo mali ali smo dovoljno veliki da ne budemo više mali“, rekao je Aleksa Cotić.

„Ljubljanu će odraditi 20 polaznika koji su uspjeli ući u termin. Više ni ne naglašavamo posebno, ali i ovog puta nam je termin popunjen u manje od sat vremena, a ostaje žal što je preko 30 vratara ostalo „ispod crte“. Zbog zauzetosti terena kojeg smo uspjeli dobiti u terminu od 9 do 13 sati jednostavno više od toga broja nismo mogli uzeti. Zahvaljujemo se ljudima koji su svoje termine podredili našima“, rekao je za kraj Aleksandar Starčić.

Sretno momcima i njihovim vratarima i u glavnom gradu Slovenije.