Home Nogomet Druga ŽNL Istra Novi hattrick vodnjanske kobre

Novi hattrick vodnjanske kobre

SHARE

I Vodnjan i Kanfanar morali su prošlo kolo zbog Covid 19 pandemije odmarati. Odmor je bolje poslužio gostima obzirom da se Premateova momčad sa lakoćom danas poigrala u Kanfanaru.

Konstantan presing gostujuće momčadi urodio je plodom kada je Marjanović Filip poslao jednu loptu do Kruškića, a ovaj proslijedio do Nikole Marjanovića koji je po zemlji opalio sa 16 metara i doveo goste u vodstvo.

Na poluvrijeme se otišlo sa poduplanim vodstvom. Vodnjanska kobra, Edin Kruškić, primio je jednu dubinsku loptu od Kostadinovića, prošao dva obrambena igrača Kanfanara i poentirao sa lakoćom za vodstvo Vodnjana od 2:0.

I slijedeća su dva gola Vodnjanaca postignuta na sličan način. Edin Kruškić jednostavno rješava sve probleme na koje naiđe, pa je tako bilo i kod trećeg i kod četvrtog vodnjanskog pogotka.

Počasni gol za domaćine djelo je Modrušana koji je u 68. minuti pokušao vratiti svoju momčad u igru, no Edin Kruškić sa društvom to nije dopustio.

KANFANAR – Igralište u Kanfanaru – 2. ŽNL – 6. kolo – SUDAC: Alen Halilović (Umag), POMOĆNICI: Matija Bagarić (Umag) i Tihomir Matković (Umag)

KANFANAR – VODNJAN 1:4 (0:2)

Žuti kartoni: Sošić, Zgrablić, Burić (Kanfanar), Amiđić (Vodnjan)

Crveni karton: Marino Karlović – trener NK Kanfanar

Strijelci: 0:1 Marjanović 12′, 0:2 Kruškič 17′, 1:2 Modrušan 68′, 1:3 Kruškić 74′, 1:4 Kruškić 90′

KANFANAR: Jurman, Živolić (81. Marić), Burić, Antonić (28. Sošić), Bančić, Božac, Galant (81. Frančula), Licul (58. Zaharija), Zgrablić, Modrušan, Stojanov

Trener: Marino Karlović

VODNJAN: Radolović, Marjanović F., Džijan, Amiđić (69. Jović), Marjanović N., Lekaj, Kruškić, Vitasović (86. Čović), Lozančić (90. Tuzlić), Alibašić, Kostadinović

Trener: Denis Premate