Home Nogomet Novigrad NOVI ODVJETNIK NA LACU | Novi trener NK Novigrada ima i web...

NOVI ODVJETNIK NA LACU | Novi trener NK Novigrada ima i web stranicu

Nakon Ivana Kukučke, NK Novigrad preuzeo je još jedan odvjetnik. Naime, ovih dana postalo je poznato kako će novi trener trećeligaša s Laca biti Zoran Tomić, 57-godišnji strateg iz Vinkovaca.

Kada pogledamo u COMET, Tomić je posljednju utakmicu vodio 2014. godine kada je bio trener Cibalije u Drugoj HNL, četiri mjeseca. Godinu dana ranije, 2013., bio je trener juniora Cibalije te je, zanimljivo, u toj sezoni trenirao dva bivša nogometaša Istre 1961, Petra Marinčića i Marija Munivranu.

Tomić će na klupi Novigrada debi imati ove subote kada na Laco stiže Krk, a onda u posljednjem kolu „crveni“ igraju podno senjske Kule. Posljednju pobjedu upisali su točno prije mjesec dana, na domaćem terenu protiv Vinodola, a od onda su u četiri utakmice osvojili jedan bod.

Inače, da je stručnjak Tomić vjerojatno osebujan tip, govori i činjenica da ima svoju web stranicu koja je zaista zanimljiva. Na njoj, osim toga što nudi klubovima prve i druge slovenske lige osim Maribora i Olimpije, možete pronaći i da je vlasnik UEFA PRO licence te da je i ‘krizni menadžer’. Ako je tako, na pravom je mjestu – Novigrađani su u krizi.