Home Nogomet Novigrad Novigrad remizirao s Krupom na otvaranju IWC-a, Karabeg: Još puno toga treba...

Novigrad remizirao s Krupom na otvaranju IWC-a, Karabeg: Još puno toga treba popraviti

Početak susreta (FOTO: Youtube)

Iako ove godine informacije kolaju nešto lošije, zbog želje nekih klubova da Istria Winter Cup bude nešto zatvorenijeg tipa od prošlih izdanja, uspjeli smo na račun dostupnosti novog trenera Novigrad, Anela Karabega, dobiti sve što nas je zanimalo vezano uz jučerašnje otvaranje, odnosno utakmicu Novigrada:

“Mi smo imali samo devet treninga, a oni su skroz u nekom drugom ritmu, reklo bi se čak u trećoj fazi priprema, pošto im prvenstvo počinje sredinom veljače. Treba još puno toga popraviti i treba reći da su oni bolje izgledali, ali mi smo se uspjeli obraniti”, rekao je samokritično Karabeg secirajući susret protiv četvrte momčadi BiH lige Krupe s kojom su remizirali 1:1.

Pogodak je postigao Mile Todorov, 19-godišnji veznjak pristigao iz Rabotničkog gdje je upisao deset nastupa u makedonskoj prvoj ligi, a može se pohvaliti i da je zatresao mrežu velikog Vardara. U kadru je nekolicina novih igrača poput Sušaca koji je lani branio boje juniora Istre 1961 ili O’Neila o kojem nismo uspjeli dobiti previše informacija u bespuću interneta.

Sigurno da veseli i povratak na teren Vedrana Bebleka nakon ozljede, a koliko će značiti Novigrađanima, pokazao je i u posljednjih pola sata kada je obranio tri izgledne prigode ofenzivcima Krupe.

NOVIGRAD: Nemec, Ibrahimović, Pralas, Čakarun L., Zirdum, Pamić V., Pierre, Batelić, Todorov, Živković A., Polić

Još su igrali: Beblek, Smirnov, Perković, Sušac, Doći, Cenaj, Simonović, Čakarun M., O’Neill


IWC 2018: SNIMKA UTAKMICE NOVIGRAD-KRUPA